mangalda pişen türk kahvesi olcektiki şimcik
bol acılı adana olmalıki şimdi
bu soğukta en güzeli şöyle bol turşulu bi dürüm zannımca
obur nolcak dürümler kovalasın seni
canım çay birde pasta çektii
hmmmm valla çikolatali pasta hiç fena olmaz olsada yesek!!!!!
yaaaa evet olsada yesek
bide muzlu pasta olsa hiç fena olmazdı...
yok yok..kestaneli çukulatalı olsun..... ALINTI(kleopatra.07 @ Mar 28 2007, 07:57 AM) [snapback]511565[/snapback] yok yok..kestaneli çukulatalı olsun..... yok be dondurma olsun
çekirgem marifetlerini gösterde bişiler yiyelim...
yav bu kızlar çok marifetli sağolasınız hepsi birbirinden güzeldi...
ALINTI(ERBAY @ Mar 28 2007, 08:17 AM) [snapback]511590[/snapback] yav bu kızlar çok marifetli sağolasınız hepsi birbirinden güzeldi... heheh sende sagol ustam gömül hemen kimse gelmeden pastalara bak beeeeeeeee tsk arkadasim :9
yumuldum zaten öhö öhö
tatlı yiyip tatlı konuşalım dedim ... ama çiğ köftelerde güzel görünüyo hani. ALINTI(kleopatra.07 @ Mar 28 2007, 08:21 AM) [snapback]511596[/snapback] tatlı yiyip tatlı konuşalım dedim ... ama çiğ köftelerde güzel görünüyo hani. he naz yapmada ye hadi kisss aa ustam boguliyor don sirtina varayim ustammmmmmmmmm tikandiiiiiiiiiiiiii
ayyyyy bide bunların yanında kısır olsa
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OLDUUUUUU
güle güle çekirgem ellerine sağlık fazla özletme kendini...
şimdi bide kısır olsa offf yaaa ne gzel olurdu
ALINTI(RA_dya @ Mar 28 2007, 10:24 PM) [snapback]511601[/snapback] Kıss kleo gelir gelmez bizi zehirlemeye mi çalışıyon :DHafta geçti üstünden onlar bayatladı artık sen niye böle kötü düşüncelere sahipsin bakim.. benim hakkımda..hı söle bakim..yok seni sevmiyomuşum.. yok zehirliyecekmişim.. süle bakim.. ben o pastaları no frostta sakladım bikerem ALINTI(kleopatra.07 @ Mar 29 2007, 04:39 AM) [snapback]511613[/snapback] sen niye böle kötü düşüncelere sahipsin bakim.. benim hakkımda..hı söle bakim..yok seni sevmiyomuşum.. yok zehirliyecekmişim.. süle bakim.. ben o pastaları no frostta sakladım bikerem Şaka yaptım yaaa ne kızıyon Hem bi kere o pastaların tadına tazeken baktım ben hııı...gözüm üzerinde.....
kahvem bitmişşşşşş türk kahvesı ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmm
Bide kahve falı istiyorsun,hele kahveni yap iç bakalımm..
evet evet birisi kahve yapsın diycem ama kimse yokki...
dadlı istiyom...
ya..bende profiterol istiyem..
balık salata
turşulu dondurma
bende iştah kalmadı valla...
bööö
ben şuan çikolatalı dondurma istiyom
ketçaplı olarmı canem
ben şalgamlı dondurma istiyorum
yaa herggün böyle elim gidiyor....geri çekiyorum...dondurma yiyemiyorum boğazlarım yüzünden...
ama ben bi iyi oliim...görelim bakalımm...dondurma tükenişi yaşanmıyomu... ALINTI(AÇA @ Mar 29 2007, 11:20 AM) [snapback]512426[/snapback] ben şalgamlı dondurma istiyorum bak buda şahane. yaz geliyo denize giricem...yokini giyicem.... bu topik kapansınnnnnnnnnnnnnnn...............sağlığa zararlıdırrrrrrrrrrrr........
bi demli caya kim hayır diyebilir ki
ALINTI(hazırlıksız hacet @ Mar 29 2007, 11:24 AM) [snapback]512435[/snapback] bi demli caya kim hayır diyebilir ki ben diyebilirim
bende derim hayır hayır hatta nayırrrr
kedicim sen şuan sağlıklı düşünemiyon..mart ayı ya... kıymalı olsun dondurman
kelle paça
Cocostar
çikolatalı kestaneli yaşpasta
ALINTI(sedelina @ Mar 31 2007, 07:09 PM) [snapback]513171[/snapback] çikolatalı kestaneli yaşpasta hadı yapta yıyek yanınada kola getır ama asıtsız asıt bana yaramıyo
meyveli pastaa
|