kıss sende yuk mu kankim
önce belgelerime kaydetcem, sonra büyütüp ekran koruyucu yapcam
kıss sende yuk mu kankim
Ekran koruyucu yapmayacak olsaydın gönderirdim
şehriye çorbası dünden beri hatta
ALINTI(Gece Yağmuru @ Mar 20 2007, 02:58 PM) [snapback]505233[/snapback] Ekran koruyucu yapmayacak olsaydın gönderirdim kıss varsa sana sahmet mail atıver kankitom egso du bakem bulabilirsem getircem sana şehriye çorbası ![]() afiyet olsun egso
misss gibi bee
şöle salçalı soslu, tereyağlı bi iskender olsa
bi tane tatlı yetmiyo mu erbay
birini bana versene
valla yağmurların mönüde bugün iki tatlı varmış heralde...
cimri nolcek
sissttt;)
kısır seven var mı? hemen yapayım böylee nar ekşili, ceviz içli, entep biber salçalı... ufffffff ALINTI(iLyAdA @ Mar 27 2007, 01:35 PM) [snapback]510285[/snapback] sissttt;) kısır seven var mı? hemen yapayım böylee nar ekşili, ceviz içli, entep biber salçalı... ufffffff çok zor bişi deel, ne zaman gelion bu tarafa
yoldayııııııııım...
ALINTI(ERBAY @ Mar 27 2007, 01:34 PM) [snapback]510284[/snapback] ayyyyyyyy tşk ederim ALINTI(iLyAdA @ Mar 27 2007, 01:35 PM) [snapback]510285[/snapback] sissttt;) kısır seven var mı? hemen yapayım böylee nar ekşili, ceviz içli, entep biber salçalı... ufffffff kısır mı neyse yapta yiyelim bare
önemli uyarı:
her ihtimale karşı, bir şekilde parmaklarınızı koruma altına alarak gelmeniz tavsiye edilir... gittiğim kursta , hocalar arasında geçen yıldan beri bir efsaneye dönüştü valla
kısırın yanına turşu da çıkarcan mı
ALINTI(Gece Yağmuru @ Mar 20 2007, 04:49 AM) [snapback]505221[/snapback] O zaman Sardunyam ablama müracat edeceksin gönderdim zati kıss ALINTI(MINEU @ Mar 20 2007, 04:53 AM) [snapback]505226[/snapback] önce belgelerime kaydetcem, sonra büyütüp ekran koruyucu yapcam Allah Allaahhhh sanane ne yapcaksam kıss sende yuk mu kankim vardır sende vardııııııırrrrr evet anacım ekran korurum, virüsssler tırsar benden, şiddetle tavsiye edilir, beni gören virüssslerin en yakın imha merkezine kendi arzuları ile girdikleri söyleniyor... antivürüs gibi insanım yaww
canım bütün şiddetiyle mantı istiyor..
benimde zeytinyağlı sarma istiyor yarın yaparım artık ya da akşama hazılarım...
ALINTI(sardunyam @ Mar 27 2007, 04:52 AM) [snapback]510427[/snapback] gönderdim zati kıss evet anacım ekran korurum, virüsssler tırsar benden, şiddetle tavsiye edilir, beni gören virüssslerin en yakın imha merkezine kendi arzuları ile girdikleri söyleniyor... antivürüs gibi insanım yaww Benim bilgisayarada görünsene bi ara ablacım ALINTI(diloş @ Mar 27 2007, 04:55 AM) [snapback]510431[/snapback] canım bütün şiddetiyle mantı istiyor.. yapda ye diycem ama o yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum
olar, dur bi görüneyim bekle
ALINTI(sardunyam @ Mar 27 2007, 04:59 AM) [snapback]510440[/snapback] olar, dur bi görüneyim bekle ALINTI(siyahx @ Mar 27 2007, 04:58 AM) [snapback]510437[/snapback] yapda ye diycem ama o yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum o senin düşüncesizliğin kardiş...
at at dinlemesi heyecanlı oluyor..
ALINTI(sardunyam @ Mar 27 2007, 03:52 PM) [snapback]510427[/snapback] gönderdim zati kıss evet anacım ekran korurum, virüsssler tırsar benden, şiddetle tavsiye edilir, beni gören virüssslerin en yakın imha merkezine kendi arzuları ile girdikleri söyleniyor... antivürüs gibi insanım yaww efet göndertti hemen ablacım abla o günden bu yana benim pc ye giren virüslerin girdiği ile çıktığı bir oluyo ALINTI(sardunyam @ Mar 27 2007, 03:57 PM) [snapback]510435[/snapback] benimde zeytinyağlı sarma istiyor yarın yaparım artık ya da akşama hazılarım... afiyet olsun ablacım
valla inanmasanız iyi olur..bide istersiniz falan..
-kayseri mantısını beğenmez olur benim yaptığımı yiyen o kadar yani-..
tabe tabe
mantı sevmemek..
mantı sevmem demedim..kayseri mantısını sevmem dedim...
tüh be..
dimek sende ben gibi o pigme mantıları sevmiyosun..mantı dediğin şööle dişe gelecek..Alaaaahhh..valla gözüm karardı bu akşam ilk iş hamur açmak..
mantıcılar sizi
kol böreği de olsa yisek yaww minecim ellerine sağlık sarma nefis olmuş canım
sardunyam sen börekleri hazırlada yiyelim hep beraber
sana zahmet yaaaaaaa canım çekti işte heme olsada yesekkk börekten...
canım nasıl cezerye istedi ya gerçekten olsada yesek !!!!
canım hiçbişi çekmiyo hayırdır inşallah...
Kıyamet yakındır...
öle boş duracağına güzel bişiler yapta canım çeksin...
Hadiii yaa...
Birazdan bir kedi öldürcem kanını içeriz...
hazır elini kana bulamışkene bizim apartmana dadanan kedileride bi öldürsen çok makbule geçicek....
Fare boldur orda fare......
yok kıs fare deel onların maksatı başka gebermiyesiceler kaç kere üstlerine su dökmek zorunda kaldım...
Nihahahaahahahha...
hahahahahahahah....
neyse artık ticaretini yaparsınız Erbay..akılcı düşün
şöle salçalı bi makarna
patatesli börek istedi canım...
havyar istedi canım
ıstakoz olsada yesem
ekşi erik olacaktı şimdi
|