Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
deniz_kizi
h.sonlarını düsün sedoş 5 gün dayan iki gün tatil daha ne olsun rolleyes.gif tongue.gif
güzelim
sedelina o zaman senin için bu aralar öğrenci maketleri şeklinde minik kanapeler hazırlayalım,kafaları zeytin olsun,koparıp koparıp yersin..smile.gif))
sedelina
ALINTI(güzelim @ 02-08-2008, 23:16) Geri Git Bul
sedelina o zaman senin için bu aralar öğrenci maketleri şeklinde minik kanapeler hazırlayalım,kafaları zeytin olsun,koparıp koparıp yersin.. smile.gif ))

biggrin.gif yazık kıyamam gene de

denızkızı valla öyle canımaokuyorlarki ıkı gun yetmıyo dınlenmeye unsure.gif

zeyynepp
kuzum bu senin için hug.gif

sedelina
ben şuan psikolojık baskılara dayanamayıp aldığım nutellayı kaşıklıyom uykudan önce ıyı gelıyo rolleyes.gif
suheda
ALINTI(sedelina @ 02-08-2008, 17:31) Geri Git Bul
ben şuan psikolojık baskılara dayanamayıp aldığım nutellayı kaşıklıyom uykudan önce ıyı gelıyo rolleyes.gif

Benim bildiğim samara yemez içmez ve uyumaz sleep.gif
sedelina
biggrin.gif samara da olsa o bi çocuk çıkolataya hayır dıyemıyo laugh.gif
deniz_kizi
bir yorgunluk kahvesine asla hayır diyemem rolleyes.gif
diloş
Yemek vakti geldi çattı..Şöyle bol soslu bir mantıya asla hayır demezdim.. wacko.gif

deniz_kizi
komşşummmm benimmm canımmm hemen gel buzlukta hazır var bak suyu koydum tencereye
diloş
ALINTI(deniz_kizi @ 02-09-2008, 02:56) Geri Git Bul
komşşummmm benimmm canımmm hemen gel buzlukta hazır var bak suyu koydum tencereye

Anacım dediğim gibi senin gibi komşusu varsa insanın sırtı yere gelmez.. hug.gif gözünü açıp kapayıncaya kadar ordayım.. laugh.gif
deniz_kizi
tamam komşumm gelirken sedoşla suhedayı da getir hep birlikte yeriz rolleyes.gif
sedelina
benı görenın iştahı kaçar,suheda gelmez korkuyo benden hehe
deniz_kizi
sen gel yemegi masayı görünce nasıl yersinveee birazda börek var
güzelim
Evet arkadaşlar.Dün akşam bahsettiğim haşhaşlı çöreği yapmış bulunuyorum,fırından yeni çıktı ve hala sıcak...Ben sıcakken 2 tane yedim bile.İsteyen arkadaşlara ikram ediyorum.BUYRUN bakalım. smile.gif

Bu arada şu anda üzerinde de börek pişiyor(kendi eserim),börek severlere duyurulur... sleep.gif biggrin.gif
deniz_kizi
tşkler güzelim ama biz anca mantı yedik biraz agır olabilir akşamüstü çayın yanında yesek dry.gif
diloş
Komşum ve güzelim kızlar neler yapmışsınız siz böyle.. wacko.gif harikasınız gerçekten ellerinize sağlık.. thumbsup.gif rolleyes.gif Sedoşla Suhedayı alıp geliyorum..siz çayları koyun.. tongue.gif
Not;güzelim,haşhaşlı çörekten kafayı bulmayalım da.. w00t.gif
deniz_kizi
çaylar hazır ama gecikmeyin mümkünse sogumasın güzelim haşhaşı az koymuştur umarım akşama kafamız güzel oluyormuş bide çaylar hazır
güzelim
Ben çok severim haşhaşlı çöreği.Bilinen etkileri yapmıyor biggrin.gif endişen olmasın.Herzaman beklerim bize.Kapım herzaman arkadaşlarıma açıktır,keşke gelebilme imkanınız olsa smile.gif wub.gif AZ sonra börek de pişmiş olur.Sıcak böreği daha çok severim smile.gif
güzelim
çayın süper görünüyor deniz kızı,geliyorum... biggrin.gif
deniz_kizi
ben bu topige fazla girmeyim en iyisi yoksa yaza sonum kötü olabilir sleep.gif
güzelim
laugh.gif olsun canım ya,şişmanlıktan kim ölmüş wub.gif smile.gif
deniz_kizi
senin de çöregin süper olmuş yok yok bu gidişle giysiler olmayacak dry.gif
güzelim
gerçekten güzel oldu,aslında haşhaşlı çörek zaten hep güzel olur,kim yaparsa yapsın,marifet bende değil yani...
diloş
Tamam güzelim madem beklenen yan etkileri olmuyorsa birazdan sizdeyim.. tongue.gif çaylar da nefis görünüyor komşum..kızlar sayenizde yaza Akrep Nalan modunda gireceğim anlaşılan.. blink.gif unsure.gif w00t.gif
deniz_kizi
bende korkuyorum dry.gif valla biz en iyisi biraz diet yemeklerine dönelim
sedelina
yiyin afıyet olsun tomar tomar et olsun tongue.gif tongue.gif tongue.gif bu topikler zararlı anacım dayandımdayandım geçen artık yeter dedım gıttım nutella aldım bıkaç kavanoz biggrin.gif bakmayın bu tpıklere kılo yapar..
siz alın kalorılerı ben çarşıya çıkcam görüşürüz öptüm..çaya akşam debam ederız kızlar
deniz_kizi
tamam şeker sende çok gezme çarşılarda sonra arkanda bir sürü hayranın kuyruk oluşturuyor cool.gif
Sands
menemen
melemen
ne-menem
me-lemem
sedelina
bışe yemıcem detoks yapcam
zeyynepp
çikolatalı dondurma w00t.gif
Sands
yeni bir korku filmi gelmiş semum mu samur mu neyse ona gitsek diyom ama tırsıyomda
Yayamaz Kayımca
Ekşili küfte isityom bennnnnnnnnnnnnnnnnnn sad.gif
zeyynepp

dondurmali künefe w00t.gif
ERBAY
yaw nutelladaşım ben yine rejimdeyim...sad.gif spor salonunada yazıldım biggrin.gif canım bol limonlu salata yanında kibrik kutusu kadar peynir çekti....tongue.gif
spices
ALINTI(zeyynepp @ 03-19-2008, 00:00) Geri Git Bul
dondurmali künefe w00t.gif

kıs şuan henüz dondurmaya geçemedim ..kaymaklı mevsime daha uygun oluyo laugh.gif biggrin.gif

ALINTI(ERBAY @ 03-19-2008, 00:07) Geri Git Bul
yaw nutelladaşım ben yine rejimdeyim... sad.gif spor salonunada yazıldım biggrin.gif canım bol limonlu salata yanında kibrik kutusu kadar peynir çekti.... tongue.gif

salataya nar ekşisi sosu koy daha lezzetli oluyo.böylece tuz ve yağ olmadığını farketmiyorsun
bursercan
yahu vallahı canım kavun cekıyor yav....
bı yaz gesede kavun yesek.kavun cıksın 3 tane alıp yıyecem doyasıya.
kavun dıye dıye bak sımdıde susazdım smile.gif
ERBAY
şöle bol limonlu güzel bi salata çekti canım...biggrin.gif
sedelina
ALINTI(ERBAY @ 03-19-2008, 00:07) Geri Git Bul
yaw nutelladaşım ben yine rejimdeyim... sad.gif spor salonunada yazıldım biggrin.gif canım bol limonlu salata yanında kibrik kutusu kadar peynir çekti.... tongue.gif

hahaha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
annem geldı bır ay kaldı sağolsun şiştim kaldım..dıyetteyım yemıycim..
zeyynepp
nutelladaşım rejimlerdesin yine w00t.gif laugh.gif

sen benim sınavlarıma gir stresten bi şey yiyemezsin tongue.gif zayıflarsın hemen biggrin.gif

salatan nutelladaşım biggrin.gif

afiyet olsun smile.gif
ERBAY
ALINTI(sedelina @ 03-25-2008, 22:28) Geri Git Bul
hahaha
annem geldı bır ay kaldı sağolsun şiştim kaldım..dıyetteyım yemıycim..

sana şişkinlik çok yakışıyo...tongue.gif

ALINTI(zeyynepp @ 03-25-2008, 22:29) Geri Git Bul
nutelladaşım rejimlerdesin yine

sen benim sınavlarıma gir stresten bi şey yiyemezsin tongue.gif zayıflarsın hemen biggrin.gif

salatan nutelladaşım biggrin.gif

afiyet olsun smile.gif

sağol nutelladaşım ellerine sağlık...biggrin.gif ben stres'e girince daha çok yemek yiyorum yaw.. unsure.gif bende bi terslik var galiba...biggrin.gif
zeyynepp
ALINTI(ERBAY @ 03-25-2008, 22:36) Geri Git Bul
sağol nutelladaşım ellerine sağlık...biggrin.gif ben stres'e girince daha çok yemek yiyorum yaw.. unsure.gif bende bi terslik var galiba...biggrin.gif

w00t.gif w00t.gif çok feci bi terslik hem de laugh.gif

en iyisi sen hiç canını sıkma nutelladaşım biggrin.gif

egzorsist
karpuz olsaydı şimdi yerdim gerçekten wub.gif w00t.gif thumbsup.gif
zeyynepp
dondurma w00t.gif
spices
zeynepcim dondurma aldım gel sus payı verem laugh.gif
zeyynepp
dondurmamı aldın w00t.gif ışık hızıyla ordayım hug.gif
spices
tmm..

ama benim canım da pastırma çekti şimdi w00t.gif laugh.gif tongue.gif
zeyynepp
kayseriden gelsem laugh.gif laugh.gif bulurum ama ben yinede sana pastırma tongue.gif
spices
ALINTI(zeyynepp @ 03-30-2008, 15:09) Geri Git Bul
kayseriden gelsem laugh.gif laugh.gif bulurum ama ben yinede sana pastırma tongue.gif

hug.gif wub.gif
zeyynepp
radya ablam daha kek yapcak bize laugh.gif

ablacım ben kaçtım yarın 2 sınavım var w00t.gif kiss.gif hug.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.