h.sonlarını düsün sedoş 5 gün dayan iki gün tatil daha ne olsun
sedelina o zaman senin için bu aralar öğrenci maketleri şeklinde minik kanapeler hazırlayalım,kafaları zeytin olsun,koparıp koparıp yersin..
kuzum bu senin için
ben şuan psikolojık baskılara dayanamayıp aldığım nutellayı kaşıklıyom uykudan önce ıyı gelıyo
bir yorgunluk kahvesine asla hayır diyemem
komşşummmm benimmm canımmm hemen gel buzlukta hazır var bak suyu koydum tencereye
tamam komşumm gelirken sedoşla suhedayı da getir hep birlikte yeriz
benı görenın iştahı kaçar,suheda gelmez korkuyo benden hehe
sen gel yemegi masayı görünce nasıl yersinveee birazda börek var
Evet arkadaşlar.Dün akşam bahsettiğim haşhaşlı çöreği yapmış bulunuyorum,fırından yeni çıktı ve hala sıcak...Ben sıcakken 2 tane yedim bile.İsteyen arkadaşlara ikram ediyorum.BUYRUN bakalım.
![]() Bu arada şu anda üzerinde de börek pişiyor(kendi eserim),börek severlere duyurulur...
tşkler güzelim ama biz anca mantı yedik biraz agır olabilir akşamüstü çayın yanında yesek
Komşum ve güzelim kızlar neler yapmışsınız siz böyle..
Not;güzelim,haşhaşlı çörekten kafayı bulmayalım da..
çaylar hazır ama gecikmeyin mümkünse sogumasın güzelim haşhaşı az koymuştur umarım akşama kafamız güzel oluyormuş bide
çaylar hazır
Ben çok severim haşhaşlı çöreği.Bilinen etkileri yapmıyor
çayın süper görünüyor deniz kızı,geliyorum...
ben bu topige fazla girmeyim en iyisi yoksa yaza sonum kötü olabilir
senin de çöregin süper olmuş yok yok bu gidişle giysiler olmayacak
gerçekten güzel oldu,aslında haşhaşlı çörek zaten hep güzel olur,kim yaparsa yapsın,marifet bende değil yani...
Tamam güzelim madem beklenen yan etkileri olmuyorsa birazdan sizdeyim..
bende korkuyorum
yiyin afıyet olsun tomar tomar et olsun
siz alın kalorılerı ben çarşıya çıkcam görüşürüz öptüm..çaya akşam debam ederız kızlar
tamam şeker sende çok gezme çarşılarda sonra arkanda bir sürü hayranın kuyruk oluşturuyor
menemen
melemen ne-menem me-lemem
bışe yemıcem detoks yapcam
çikolatalı dondurma
yeni bir korku filmi gelmiş semum mu samur mu neyse ona gitsek diyom ama tırsıyomda
Ekşili küfte isityom bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
dondurmali künefe
yaw nutelladaşım ben yine rejimdeyim...
dondurmali künefe kıs şuan henüz dondurmaya geçemedim ..kaymaklı mevsime daha uygun oluyo yaw nutelladaşım ben yine rejimdeyim... salataya nar ekşisi sosu koy daha lezzetli oluyo.böylece tuz ve yağ olmadığını farketmiyorsun
yahu vallahı canım kavun cekıyor yav....
bı yaz gesede kavun yesek.kavun cıksın 3 tane alıp yıyecem doyasıya. kavun dıye dıye bak sımdıde susazdım
şöle bol limonlu güzel bi salata çekti canım...
nutelladaşım rejimlerdesin yine
sen benim sınavlarıma gir stresten bi şey yiyemezsin ![]() salatan nutelladaşım afiyet olsun hahaha annem geldı bır ay kaldı sağolsun şiştim kaldım..dıyetteyım yemıycim.. sana şişkinlik çok yakışıyo... nutelladaşım rejimlerdesin yine sen benim sınavlarıma gir stresten bi şey yiyemezsin ![]() salatan nutelladaşım afiyet olsun sağol nutelladaşım ellerine sağlık...
karpuz olsaydı şimdi yerdim gerçekten
dondurma
zeynepcim dondurma aldım gel sus payı verem
dondurmamı aldın
tmm..
ama benim canım da pastırma çekti şimdi
kayseriden gelsem
radya ablam daha kek yapcak bize
ablacım ben kaçtım yarın 2 sınavım var |