Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
güzelim
misket elma istedi canım ve şu an yiyorum smile.gif)
spices
canım güzelimi zehirlemek istiyo.. stuart.gif tongue.gif ne çok şey yemek istiyorsun bee yuvarlan.gif
güzelim
laugh.gif laugh.gif evet haklısın galiba,hep böyleyim ben,daima birşeyler yerim,yemeyi seviyorum,fakat kilo alamıyorum,biraz alsam fena olmayacak unsure.gif ,canım hala kestane istiyor,keşke bugün alsaydım excl.gif
spices
ALINTI(güzelim @ 01-28-2008, 20:51) Geri Git Bul
laugh.gif laugh.gif evet haklısın galiba,hep böyleyim ben,daima birşeyler yerim,yemeyi seviyorum,fakat kilo alamıyorum,biraz alsam fena olmayacak unsure.gif ,canım hala kestane istiyor,keşke bugün alsaydım excl.gif

alırsan banada gönder kilo alsamda bana yakışıyo tongue.gif
güzelim
ben alsam bana yakışır mı bilmiyorum,hiç görmedim o halimi çünkü tongue.gif smile.gif
spices
ALINTI(güzelim @ 01-28-2008, 21:00) Geri Git Bul
ben alsam bana yakışır mı bilmiyorum,hiç görmedim o halimi çünkü tongue.gif smile.gif

bi direm et bin ayıp örtermiş..annem öyle diyor tongue.gif laugh.gif
güzelim
benim annem de öyle diyor,ama sadece diyor,zavallı annem ,göremedi hala bir dirhem eti laugh.gif ayıplarla kalakaldım tongue.gif
Sands
canım su cekti 1 litre icerim gibi
spices
ALINTI(güzelim @ 01-28-2008, 21:02) Geri Git Bul
benim annaem de öyle diyor,ama sadece diyor,zavallı annem ,göremedi hala bir dirhem eti laugh.gif ayıplarla kalakaldım tongue.gif

tongue.gif yuvarlan.gif
taurusmutis

KAr helvası çekti canım..Sabah işyerinde bi tabak yapıp yiycem..wub.gif
zeyynepp
kar helvasımı huh.gif hiç duymadım nasıl bişey ki huh.gif
taurusmutis
Kolay yaw..smile.gif Bak şimdi Zeynep'cim;

Yeni yağmış karın üstünü sıyırıp hemen altından bir tabak doluısu alıyorsun..Üstüne (Aslında pekmez dökülür) sevdiğin reçelden (Ben vişne reçelini tercih ederim ) yeteri kadar koyup karıştırıyorsun..Sonra kaşıkla yiyiyorsun..smile.gif

Afiyet olsun..clover.gif
zeyynepp
aaaaaaaaaa smile.gif ilk defa duydum güsel bişeye benziyo bu gece istanbuldada kar bekleniyo...yarın sabah ben de yapcam aynısını wub.gif
taurusmutis
Dene,beğenirsin..wink.gif
güzelim
meybuz gibi birşey mi oluyor dediğiniz?
zeyynepp
meybuz ben çocukken çok yerdim wub.gif
taurusmutis
Ah bu yeni Jenerasyon..Biz nerden bilicektik ööle Meybuz falan..sad.gif Kendi imalatımız işte naaparsın,garibanlık..w00t.gif biggrin.gif

Ama dediğinle benzeşse de alakası yok Güzelim..smile.gif
güzelim
eğer aynı olsaydı denerdim,çünkü meybuzu ben de çok severdim,fakat niçin benzeşmiyorlar ki,bizimki meybuz,sizinki meykar olduğu için mi?...
taurusmutis
I ıh..closedeyes.gif Benimkisi karhelvası..Öyle meyva suyunun dondurlmasıyla uzaktan yakından alakası yok..smile.gif

Dene yaw,öldürmez..wink.gif

güzelim
peki denerim smile.gif
taurusmutis
O halde;Afiyet olsun arkadaşım..smile.gif
Yayamaz Kayımca

Çilek veya vişne jöleleli meyfe salatası..... sad.gif
L_U_C_İ_F_E_R

Sözün bittiği yer w00t.gif
ERBAY
milföy hamurunun içine nutella sürüp fırına verdikten sonra üzeri nar gibi kızarmış milföyü ısırmak istiyorum... wacko.gif
Yayamaz Kayımca
Erbay sen karalahana çoybası yapmasını biliyonmu crying.gif bana yapsana bende sana nutelalı milföy yapacam sös ve her çeşidini milföyün crying.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Bu aralar sarhoş olmayı canım çekiyo sleep.gif
Yayamaz Kayımca
Ohhhhhhh çanıma deysin 1 hafta sonya ben senin yerinde içerim islik.gif

ben çok şeyi ösledim özelikle yaşamayı!!!!!!!!!!!!!!!
spices
canım salep çekti blush.gif
zeyynepp

ablacım buyur salep hug.gif
spices
teşekkür ederim zeynep hug.gif
bende resim açılmıyo ama sad.gif
sedelina
dedınız dedınız sonunda gıttım aldım evet yaptım. blink.gif .fazla kaçıracağımı bıldığim için evde çikolata bulundurmuyodum..gıttım nutella ve yarım kılolukda alpella çıkolata aldım..hakkınızı helal edın ölürsem de sebebı sızsınız tongue.gif
zeyynepp
ben de de gözükmüyo huh.gif neden acaba sad.gif hug.gif

sedoş afiyet bal şeker kilo ve selülit olsun w00t.gif tongue.gif hug.gif

ben şahsen bizzat kendim olaraktan bu suçlamaları da kabul etmiyorum sleep.gif herşeyi bilerek ve isteyerek sen aldın biggrin.gif laugh.gif
spices
evet zeynepin dediklerinden olsun sedoş..

zeynep demek bana görünmez salep ısmarladın hee... sleep.gif
zeyynepp
görünmüyo ama tutulabiliyo w00t.gif

sedelina
ALINTI(spices @ 02-05-2008, 20:11) Geri Git Bul
zeynep demek bana görünmez salep ısmarladın hee... sleep.gif

olsun be kilo yapmaz biggrin.gif
spices
ALINTI(zeyynepp @ 02-05-2008, 20:14) Geri Git Bul
görünmüyo ama tutulabiliyo w00t.gif

ama ben şu anda içiyorum...ikinci fazla gelir..dikkat etmeliyim.. w00t.gif
zeyynepp
sedoş içermi acaba unsure.gif salep
spices
ALINTI(sedelina @ 02-05-2008, 20:16) Geri Git Bul
olsun be kilo yapmaz biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif
güzelim
puding biggrin.gif
sedelina
ALINTI(zeyynepp @ 02-05-2008, 20:21) Geri Git Bul
sedoş içermi acaba unsure.gif salep

şimdimi soruyon tongue.gif
zeyynepp
ALINTI(sedelina @ 02-05-2008, 21:13) Geri Git Bul
şimdimi soruyon tongue.gif

evet tongue.gif içmiycen mi yoksa tongue.gif
güzelim
haşhaşlı çörek istedi canım,olsaydı da birkaç tane yeseydim,ben en iyisi yarın yapayım....isteyen varsa yarın verebilirim... smile.gif
sedelina
canım hiçbişe ıstemıyo bu aralar iştahım yok
zeyynepp
ALINTI(sedelina @ 02-08-2008, 22:29) Geri Git Bul
canım hiçbişe ıstemıyo bu aralar iştahım yok

unsure.gif unsure.gif w00t.gif
deniz_kizi
benimde canım bişiy istemiyor
güzelim
ben yarın size bir haşhaşlı çörek yapayım,eminim bakınca iştahınız çekecektir,isteyene tarifini de veririm,gerçi zeynep gibi hamarat değilim,idare ederim işte..
sedelina
ALINTI(zeyynepp @ 02-08-2008, 23:02) Geri Git Bul
unsure.gif unsure.gif w00t.gif

cıdden istemıyo iştahım yok biggrin.gif ya zaten biri dıyecekki yıyıcem zaten düşkün değilimdir yemeğe biggrin.gif
deniz_kizi
saol güzelim ellerine saglık ... sen yaparsın güzel olmaz mı?
güzelim
sağol denizcim....zeynep burdayken bana laf düşmez fakat ses çıkmayınca iştahsız arkadaşlarımı biraz iştahlandırayım dedim... smile.gif
sedelina
okul açılıyor ondan galıba iştahım kesildi mellow.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.