Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
ipek
ALINTI(gulll @ Mar 18 2007, 09:41 AM) [snapback]503261[/snapback]
ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim....

clover.gif Ben kız değilim bayım ama karpuza hayır demem teşekkür clover.gif
Murti_San
ALINTI(gulll @ Mar 17 2007, 03:41 PM) [snapback]503261[/snapback]
ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim.... w00t.gif

gülll kız sen kendinde misin ? stuart.gif kız ha .herkes bu potu kırıyor sende mi ? ben pek girmiyorum siteye ama sen onu tanımıyorsun o zaman biggrin.gif tongue.gif

ALINTI
olmaz sabah kahvaltısı şart,her öğünün yeri ayrı canım,olmaz ki öyle.. biggrin.gif

o kadar şeyi ye sonra ne öğün kalır ne kahvaltı tongue.gif hala gözü yemekte yafffff bu kızın w00t.gif biggrin.gif
gulll
ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 03:46 PM) [snapback]503265[/snapback]
Ben kız değilim bayım ama karpuza hayır demem teşekkür clover.gif

blushing.gif blushing.gif bişi değil bayım..al karpuzun tamamı senin olsun.. sweatingbullets.gif
ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:47 PM) [snapback]503266[/snapback]
gülll kız sen kendinde misin ? kız ha .herkes bu potu kırıyor sende mi ? ben pek girmiyorum siteye ama sen onu tanımıyorsun o zaman

hayır amcamlardayım....
insan bi uyarır...ne bileyim ben müneccim miyim ipek diye okuyunca...off aman özür dilerim ipek... clover.gif
ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:47 PM) [snapback]503266[/snapback]
o kadar şeyi ye sonra ne öğün kalır ne kahvaltı tongue.gif hala gözü yemekte yafffff bu kızın

günde toplam 6 ana öğün,16 ara öğün fix benim öğünlerim şaşmaz arkadaşım... biggrin.gif
Murti_San
yok canım one beeeeeeeee w00t.gif tongue.gif azmış o arada aparatif te al aç kalma sakın tongue.gif ye babam yeeeeeeee biggrin.gif
ipek
ALINTI(gulll @ Mar 18 2007, 09:54 AM) [snapback]503282[/snapback]
blushing.gif blushing.gif bişi değil bayım..al karpuzun tamamı senin olsun.. sweatingbullets.gif

hayır amcamlardayım....
insan bi uyarır...ne bileyim ben müneccim miyim ipek diye okuyunca...off aman özür dilerim ipek... clover.gif

clover.gif Ben kızmadım ki smile.gif
gulll
ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 04:02 PM) [snapback]503285[/snapback]
clover.gif Ben kızmadım ki smile.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif ben kaçtım iyi geceler...ayrıca teşekkürler...
jön
cıkılota olsada yesek grin.gif
gul nereye gıdıyon ıyı geceler
gulll
ALINTI(jön @ Mar 18 2007, 12:16 PM) [snapback]503761[/snapback]
cıkılota olsada yesek grin.gif
gul nereye gıdıyon ıyı geceler

yaw çikolata bulursan bana da göndersene bi ısırık... laugh.gif

bir yığın ders var çalışacak yarın quizim var... sad.gif
sedelina
canım arkadaşlarla toplanıp şarkı söylemek çekti online2long.gif
gulll
ALINTI(sedelina @ Mar 18 2007, 12:34 PM) [snapback]503771[/snapback]
canım arkadaşlarla toplanıp şarkı söylemek çekti online2long.gif

yaw sedoş arkadaşlarının arasında bende var mıyım, ona göre açık bi eczane bulup, kulak tıkacı alacam... laugh.gif laugh.gif ........... clover.gif
ERBAY
habu ikili bana yeter... wacko.gif

iLyAdA
Ben de sana Antep ten baklava, burmalı kadayıf, dolama, fıstık ezmesi vs getirmiştim ama, madem o iki yeter hadi hoşçakal.. laugh.gif sleep.gif
Gece Yağmuru
Allahım bu topicde nerden çıktı blink.gif Ağlamak isityorum yahu crying.gif Bu tepsi tepsi baklavaları kim getirdi mad.gif sad.gif w00t.gif laugh.gif
MINEU
ilyada getirmiş kankim mad.gif

alacağın olsun ilyada dry.gif sad.gif kıss sen bilmes misin bis kankimnen rejimdeyis sad.gif

bende bu fıstık esmesi ve dolamadan istiyorum crying.gif
Gece Yağmuru
Kankim bu tatlılar bise dolanmadan kaçalım bence burdan sad.gif dry.gif w00t.gif laugh.gif
MINEU
kaçalım kankim kaçalım w00t.gif laugh.gif sad.gif
taurusmutis
Öğlende ne yiyeyim..? Öneri verin hadi..wink.gif
diloş
ALINTI(taurusmutis @ Mar 19 2007, 02:36 AM) [snapback]504043[/snapback]
Öğlende ne yiyeyim..? Öneri verin hadi..wink.gif

önerim şu;mantı...!!! wub.gif hatta kendi önerimi kendim uygulamayı düşünüyorum tongue.gif
sardunyam
ne seversin ki, ben olsam ton balıklı salata ve spagetti yerdim thumbsup.gif
egzorsist

ablam isterde ben yani clover.gif afiyet olsun w00t.gif
sardunyam
w00t.gif offffffffffff egzorsistim sağol be, harikasın mmmmmmmm arkadaşlar buyrun beraber yiyelim smile.gif rolleyes.gif
taurusmutis
Teşekkür ederim,ne yiyeceğimi söylemeyeyim ama önerilerinizden biri olacak emin olun..wink.gif
sardunyam
afiyet olsun arkadaşım, yarasın smile.gif
egzorsist
sos konusunuda es geçmeyelim hani afiyet olsun canım clover.gif
ERBAY
ALINTI(iLyAdA @ Mar 19 2007, 01:45 AM) [snapback]503837[/snapback]
Ben de sana Antep ten baklava, burmalı kadayıf, dolama, fıstık ezmesi vs getirmiştim ama, madem o iki yeter hadi hoşçakal.. laugh.gif sleep.gif

ablam beniim yaa... wub.gif
egzorsist
bizde varız erbay w00t.gif biz bakarız icabına ayıp ettin w00t.gif
ERBAY
ben baktım bile abi sen merak etme.... w00t.gif bidahaki sefere artık... stuart.gif
egzorsist
huh.gif demek bi tadımlık kalmadı yani devil.gif alacağın olsun erbay...
ERBAY
abi sende çok geç geldin napiiim... huh.gif ama bunu paylaşabilirim kimse görmeden.... tongue.gif

sardunyam
erbay oldu mu şimdi, fena halde canım çekti, blink.gif glare.gif w00t.gif
ERBAY
e buyriin buyriin ALLAH ne verdiyse artık... biggrin.gif bayanlar kilo alma korkusuyla fazla yiyemez zaten... devil.gif laugh.gif
egzorsist
eyvallah ama yemicem ben sad.gif ben antep sarma isterdim clover.gif
sardunyam
ben baklava türü tatlılardan fazla yiyemem zaten, en fazla iki dilim yiyebilirim. sleep.gif
mümkünse sütlü tatlı alayım, aşureye hayır demem, muhallebiye bayılırım, puding demeyin ölürüm. w00t.gif
iLyAdA
ALINTI(egzorsist @ Mar 19 2007, 01:10 PM) [snapback]504092[/snapback]

yaz ayları Antep de oluyorum, forumca gap turuna çıkın size imam çağdaşı kapatayım laugh.gif wub.gif

İmam Çağdaş

Gaziantep de bir numaradır lezzet de, afiyet olsun . kebaplara da bakın wink.gif ...
ERBAY
ALINTI(egzorsist @ Mar 19 2007, 01:10 PM) [snapback]504092[/snapback]

abi onun resmini bulamadum kusura bakma... smile.gif

ALINTI(sardunyam @ Mar 19 2007, 01:24 PM) [snapback]504102[/snapback]
ben baklava türü tatlılardan fazla yiyemem zaten, en fazla iki dilim yiyebilirim. sleep.gif
mümkünse sütlü tatlı alayım, aşureye hayır demem, muhallebiye bayılırım, puding demeyin ölürüm. w00t.gif

bi kaşık verirsin dimi... huh.gif
iLyAdA
ALINTI(sardunyam @ Mar 19 2007, 01:24 PM) [snapback]504102[/snapback]

sakızlı muhallebi yapsam... wink.gif
sardunyam
ALINTI(ERBAY @ Mar 19 2007, 03:32 AM) [snapback]504106[/snapback]
abi onun resmini bulamadum kusura bakma... smile.gif

bi kaşık verirsin dimi... huh.gif

tabiki kap kaşığı gel smile.gif
ALINTI(iLyAdA @ Mar 19 2007, 03:32 AM) [snapback]504107[/snapback]
sakızlı muhallebi yapsam... wink.gif

mmmmmmm ne zaman? wub.gif
diloş
ALINTI(iLyAdA @ Mar 19 2007, 03:30 AM) [snapback]504104[/snapback]
yaz ayları Antep de oluyorum, forumca gap turuna çıkın size imam çağdaşı kapatayım laugh.gif wub.gif

İmam Çağdaş

Gaziantep de bir numaradır lezzet de, afiyet olsun . kebaplara da bakın wink.gif ...

valla İlyada...sırf bu kebaplar için bile Gap turuna çıkılır canım...kaldı ki görülmesi gereken çok güzel yerler olduğunu biliyorum laugh.gif
diloş
arkadaşlar..çiçek smileyi koyacaktım sonuna yanlış olmuş..kusura bakmayın...
MINEU
ya arkadaşlar gözünüzü seveyim tatlı resmi koymayın şuraya yaaaaaa sad.gif crying.gif

biggrin.gif laugh.gif
Gece Yağmuru
İradene hakim ol kankim crying.gif Çık kıs dışarı mad.gif w00t.gif
sardunyam
gecem ben girebilerem demi canım, w00t.gif whistling.gif
Gece Yağmuru
Girebilirsin kanımca ablacım huh.gif w00t.gif laugh.gif
jön
bır yudum rakı sweatingbullets.gif ..
sardunyam
jön sen bıraktın artık unutma, hatırlatırız, sen şöbiyeti düşün, kebab düşün, mantı düşün, ayran düşün
wassat.gif whistling.gif
jön
evet ablacım bıraktım ben sorcerer.gif
su avatarımıda deıstırım artık laughing.gif
sardunyam
bencede değiş artık, şöyle gözleme ayran resmi koy laughing.gif hug.gif
MINEU
efet ahmet bende sölicektim onu sleep.gif değiştir artık şu avatarı wink.gif
Gece Yağmuru
Avatarına kebap falan ekle toprağım w00t.gif Bol acılı olsun w00t.gif laugh.gif
jön
deıstırdım shifty.gif
nasılım whistling.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.