ALINTI(gulll @ Mar 18 2007, 09:41 AM) [snapback]503261[/snapback]
ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim....
ALINTI(gulll @ Mar 18 2007, 09:41 AM) [snapback]503261[/snapback] ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim.... ALINTI(gulll @ Mar 17 2007, 03:41 PM) [snapback]503261[/snapback] ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim.... gülll kız sen kendinde misin ? ALINTI olmaz sabah kahvaltısı şart,her öğünün yeri ayrı canım,olmaz ki öyle.. o kadar şeyi ye sonra ne öğün kalır ne kahvaltı ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 03:46 PM) [snapback]503265[/snapback] Ben kız değilim bayım ama karpuza hayır demem teşekkür ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:47 PM) [snapback]503266[/snapback] gülll kız sen kendinde misin ? kız ha .herkes bu potu kırıyor sende mi ? ben pek girmiyorum siteye ama sen onu tanımıyorsun o zaman hayır amcamlardayım.... insan bi uyarır...ne bileyim ben müneccim miyim ipek diye okuyunca...off aman özür dilerim ipek... ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:47 PM) [snapback]503266[/snapback] o kadar şeyi ye sonra ne öğün kalır ne kahvaltı günde toplam 6 ana öğün,16 ara öğün fix benim öğünlerim şaşmaz arkadaşım...
yok canım one beeeeeeeee
ALINTI(gulll @ Mar 18 2007, 09:54 AM) [snapback]503282[/snapback] hayır amcamlardayım.... insan bi uyarır...ne bileyim ben müneccim miyim ipek diye okuyunca...off aman özür dilerim ipek... ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 04:02 PM) [snapback]503285[/snapback]
cıkılota olsada yesek
gul nereye gıdıyon ıyı geceler ALINTI(jön @ Mar 18 2007, 12:16 PM) [snapback]503761[/snapback] cıkılota olsada yesek gul nereye gıdıyon ıyı geceler yaw çikolata bulursan bana da göndersene bi ısırık... bir yığın ders var çalışacak yarın quizim var...
canım arkadaşlarla toplanıp şarkı söylemek çekti
ALINTI(sedelina @ Mar 18 2007, 12:34 PM) [snapback]503771[/snapback] canım arkadaşlarla toplanıp şarkı söylemek çekti yaw sedoş arkadaşlarının arasında bende var mıyım, ona göre açık bi eczane bulup, kulak tıkacı alacam...
Ben de sana Antep ten baklava, burmalı kadayıf, dolama, fıstık ezmesi vs getirmiştim ama, madem o iki yeter hadi hoşçakal..
![]() ![]() ![]()
Allahım bu topicde nerden çıktı
ilyada getirmiş kankim
alacağın olsun ilyada bende bu fıstık esmesi ve dolamadan istiyorum
Kankim bu tatlılar bise dolanmadan kaçalım bence burdan
kaçalım kankim kaçalım
Öğlende ne yiyeyim..? Öneri verin hadi..
ALINTI(taurusmutis @ Mar 19 2007, 02:36 AM) [snapback]504043[/snapback] Öğlende ne yiyeyim..? Öneri verin hadi.. önerim şu;mantı...!!!
ne seversin ki, ben olsam ton balıklı salata ve spagetti yerdim
![]() ![]() ablam isterde ben yani
Teşekkür ederim,ne yiyeceğimi söylemeyeyim ama önerilerinizden biri olacak emin olun..
afiyet olsun arkadaşım, yarasın
sos konusunuda es geçmeyelim hani afiyet olsun canım
ALINTI(iLyAdA @ Mar 19 2007, 01:45 AM) [snapback]503837[/snapback] Ben de sana Antep ten baklava, burmalı kadayıf, dolama, fıstık ezmesi vs getirmiştim ama, madem o iki yeter hadi hoşçakal.. ![]() ![]() ![]() ![]() ablam beniim yaa...
bizde varız erbay
ben baktım bile abi sen merak etme....
erbay oldu mu şimdi, fena halde canım çekti,
e buyriin buyriin ALLAH ne verdiyse artık...
eyvallah ama yemicem ben
ben baklava türü tatlılardan fazla yiyemem zaten, en fazla iki dilim yiyebilirim.
mümkünse sütlü tatlı alayım, aşureye hayır demem, muhallebiye bayılırım, puding demeyin ölürüm. ALINTI(egzorsist @ Mar 19 2007, 01:10 PM) [snapback]504092[/snapback] eyvallah ama yemicem ben yaz ayları Antep de oluyorum, forumca gap turuna çıkın size imam çağdaşı kapatayım
İmam Çağdaş Gaziantep de bir numaradır lezzet de, afiyet olsun . kebaplara da bakın ALINTI(egzorsist @ Mar 19 2007, 01:10 PM) [snapback]504092[/snapback] eyvallah ama yemicem ben abi onun resmini bulamadum kusura bakma... ALINTI(sardunyam @ Mar 19 2007, 01:24 PM) [snapback]504102[/snapback] ben baklava türü tatlılardan fazla yiyemem zaten, en fazla iki dilim yiyebilirim. mümkünse sütlü tatlı alayım, aşureye hayır demem, muhallebiye bayılırım, puding demeyin ölürüm. ![]() bi kaşık verirsin dimi... ALINTI(sardunyam @ Mar 19 2007, 01:24 PM) [snapback]504102[/snapback] ben baklava türü tatlılardan fazla yiyemem zaten, en fazla iki dilim yiyebilirim. mümkünse sütlü tatlı alayım, aşureye hayır demem, muhallebiye bayılırım, puding demeyin ölürüm. sakızlı muhallebi yapsam...
ALINTI(iLyAdA @ Mar 19 2007, 03:30 AM) [snapback]504104[/snapback] yaz ayları Antep de oluyorum, forumca gap turuna çıkın size imam çağdaşı kapatayım İmam Çağdaş Gaziantep de bir numaradır lezzet de, afiyet olsun . kebaplara da bakın valla İlyada...sırf bu kebaplar için bile Gap turuna çıkılır canım...kaldı ki görülmesi gereken çok güzel yerler olduğunu biliyorum
arkadaşlar..çiçek smileyi koyacaktım sonuna yanlış olmuş..kusura bakmayın...
ya arkadaşlar gözünüzü seveyim tatlı resmi koymayın şuraya yaaaaaa
İradene hakim ol kankim
gecem ben girebilerem demi canım,
Girebilirsin kanımca ablacım
bır yudum rakı
jön sen bıraktın artık unutma, hatırlatırız, sen şöbiyeti düşün, kebab düşün, mantı düşün, ayran düşün
evet ablacım bıraktım ben
su avatarımıda deıstırım artık
bencede değiş artık, şöyle gözleme ayran resmi koy
efet ahmet bende sölicektim onu
Avatarına kebap falan ekle toprağım
deıstırdım
nasılım |