illa sağlık sektöründesin ya
keeeeekkkkkkk
Canım A rh (+) kan istedi ğaaaa
nutellalı tost (ağzı sulanmış smley)
yok sedoş öyle tost yenirmi yaaa
ben nutellalı istiyom sadece
ee dışına yağ içine nutela suruyosun e akmıyomu tost makınesıne felan,o nasıl tost yaa..bende gofretli tost ıstıyorum
benım de canım çekti gıı,bana da bı karpuzlu tost yapıver hayrına
olur yaparım
artık suları aka aka yersin
hey fresh ölüm gitmez mi zoruna ne canın çekti kefenle uyumayı
bol sütlü kahve yanına bıskuvi ve çerez
bu aralar bişi çekmesin rejim yapıyorum elveda nutella elveda künefe elveda çukulatalı baklava...
aaaa nası bilmezsin yaw...
Sert bir kahve çekti zaten ihtiyacım var uyumamam lazım
aman tanrım,yemek topiğine saat kaç olursa olsun gelıyosun..erbayın bayan şubesi
erbayın bayan şubesi mi
valla yemek konusunda erbay'ı geçemem ama saat kaç olursa olsun acıkınca gözüm hiç bişey görmez
Cevizli keeekkkkkkkkkk
Adana kebab bol yeşilikli ve bol limonlu şöyle dürümün üstünden sıkıcaksın limonu
balık ekmek
Alipaşa kebabı,acılı adana şalgamı,iç pilav,yaprak döner,ızgara köfte,kokoreç,midye dolma... üstüne,fındıklı muhallebi cevizli baklava,kola,ayran su hesap
sen bunları ye luci miden nasıl olur bilinmez artık
sıcacık kestane
çiğ köfte ve ayran.......
eneeeee hadi yapsana luciii...bak ağlayım sonya hııı
ısyayla çiğ küfteeeeeeeeeeeeeee
Hay dilimi eşek arısı soksaydı
Ağlama tamam susmazda şimdi bu sen adress ver ben gönderem bari
şimdi sürmene yağlisi olcaktı ki
Hay dilimi eşek arısı soksaydı Ağlama tamam susmazda şimdi bu sen adress ver ben gönderem bari o damam gelicek şimdide karalahanalı kuyrukyaglı mısır yarmalı v.s v.s karalahana çoybası istiyommm
tost istedi canım
O çok kolay ne olar kalk 2 saniyede yap.....ben çig köfte istiyoyummmmmm
Hay allahım ya biri şuna çiğ köfte yapsın
----------->>>>karpuz<<<<-----------
en patlamışından bi mısır olucakkk ki.. off..
Aynen bende ne zamandır patlamış mısır yemiyorum bak şimdi hakikaten canım istedi
bakk yaf..
Maneneeeeeeeeeeeeeeeee işteeeee
Hay çiğ köftelere kalasın valla ver bi adres gönderecem yeterki sussssssssssss
Damammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maneneeee dene canım çig küfööö istiyooooooo
benim canım sıcacık börek yemek istedi,az önce 1 tepsi börek yaptım,(hazır yufka ile tabi ki),evde elma vardı,değerlendirmek adına 1 tepsi de bol cevizli elmalı pasta yaptım,börek pişti,yedim 2 dilim,harika olmuştu,şimdi elmalı pasta pişiyor,isteyen arkadaşlara eve sipariş getirilir
benim canım sıcacık börek yemek istedi,az önce 1 tepsi börek yaptım,(hazır yufka ile tabi ki),evde elma vardı,değerlendirmek adına 1 tepsi de bol cevizli elmalı pasta yaptım,börek pişti,yedim 2 dilim,harika olmuştu,şimdi elmalı pasta pişiyor,isteyen arkadaşlara eve sipariş getirilir Yok yok sen gıcıklığına yapıyon bunları elmalı pasta hemde bol cevizili allahım ya bu bir kabus olmalı
evet ya,gerçekten,kokusu bile buraları sardı,pişti bile şimdi,ikisi de süper oldu
resmini istersen buradan göndereyim,
evet
şimdi susadım |