Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
egzorsist
illa sağlık sektöründesin ya huh.gif dry.gif stuart.gif
zeyynepp
keeeeekkkkkkk crying.gif
XOzibo
Canım A rh (+) kan istedi ğaaaa devil.gif devil.gif devil.gif
zeyynepp
nutellalı tost (ağzı sulanmış smley)
sedelina
ALINTI(zeyynepp @ 01-15-2008, 19:12) Geri Git Bul
nutellalı tost (ağzı sulanmış smley)

içine bırazda sucuk ,arasınada ketçap mayonezzz.hımm mis gibi karışık nutellalı tost süperr sick.gif biggrin.gif
zeyynepp
yok sedoş öyle tost yenirmi yaaa sick.gif

ben nutellalı istiyom sadece grin.gif
sedelina
ee dışına yağ içine nutela suruyosun e akmıyomu tost makınesıne felan,o nasıl tost yaa..bende gofretli tost ıstıyorum w00t.gif

zeyynepp
biggrin.gif dışına yağ sürmüyosun ki sadece içine nutella sürüyosun ve kepek ekmeğine olcak diğer ekmekle pek güzel olmuyo w00t.gif
sedelina
benım de canım çekti gıı,bana da bı karpuzlu tost yapıver hayrına w00t.gif
zeyynepp
olur yaparım biggrin.gif

artık suları aka aka yersin grin.gif laugh.gif
spices
ALINTI(zeyynepp @ 01-15-2008, 19:30) Geri Git Bul
biggrin.gif dışına yağ sürmüyosun ki sadece içine nutella sürüyosun ve kepek ekmeğine olcak diğer ekmekle pek güzel olmuyo w00t.gif

hımm..diyet ekmekle,fazla kalorisi yokmuş tongue.gif laugh.gif grin.gif yaşasın bende istiyom o zaman.. w00t.gif
Sands
hey fresh ölüm gitmez mi zoruna ne canın çekti kefenle uyumayı
sedelina
bol sütlü kahve yanına bıskuvi ve çerez
ERBAY
bu aralar bişi çekmesin rejim yapıyorum elveda nutella elveda künefe elveda çukulatalı baklava... crying.gif
sedelina
ALINTI(ERBAY @ 01-15-2008, 23:44) Geri Git Bul
bu aralar bişi çekmesin rejim yapıyorum elveda nutella elveda künefe elveda çukulatalı baklava... crying.gif

yani çıkolatalı baklavadamı vardı ilk kez duyuyorum,içinde çikolata olan herşeyi bildiğimi sanıyodum unsure.gif laugh.gif nerde var çabuk söyle yarın yemem lazım
ERBAY
aaaa nası bilmezsin yaw... sleep.gif sadece karaköy güllüoğlunda yapıyolar diğer güllüoğulları yapamıyo aynısını hemen git ye harika bir tad olmaz böle bişi yarın gidiyim yiyim bari laugh.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Sert bir kahve çekti zaten ihtiyacım var uyumamam lazım w00t.gif
sedelina
ALINTI(ERBAY @ 01-15-2008, 23:54) Geri Git Bul
aaaa nası bilmezsin yaw... sleep.gif sadece karaköy güllüoğlunda yapıyolar diğer güllüoğulları yapamıyo aynısını hemen git ye harika bir tad olmaz böle bişi yarın gidiyim yiyim bari laugh.gif

içinde çkılota olan herşeye bayılırım..ılk fırsatta gitcem..yav senın dıyet kaynadı sanırım biggrin.gif
zeyynepp
ALINTI(ERBAY @ 01-15-2008, 23:44) Geri Git Bul

w00t.gif w00t.gif
sedelina
aman tanrım,yemek topiğine saat kaç olursa olsun gelıyosun..erbayın bayan şubesi tongue.gif
zeyynepp
erbayın bayan şubesi mi huh.gif w00t.gif biggrin.gif

valla yemek konusunda erbay'ı geçemem ama saat kaç olursa olsun acıkınca gözüm hiç bişey görmez shifty.gif shifty.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Cevizli keeekkkkkkkkkk yuvarlan.gif
Yayamaz Kayımca
Adana kebab bol yeşilikli ve bol limonlu şöyle dürümün üstünden sıkıcaksın limonu tongue.gif yanındada şalgam suyu tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
zeyynepp
balık ekmek w00t.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Alipaşa kebabı,acılı adana şalgamı,iç pilav,yaprak döner,ızgara köfte,kokoreç,midye dolma... üstüne,fındıklı muhallebi cevizli baklava,kola,ayran su hesap w00t.gif
zeyynepp
sen bunları ye luci miden nasıl olur bilinmez artık sick.gif
L_U_C_İ_F_E_R
ALINTI(zeyynepp @ 01-19-2008, 19:58) Geri Git Bul
sen bunları ye luci miden nasıl olur bilinmez artık sick.gif

Haklısın abarttım sanırım w00t.gif
Yayamaz Kayımca
ALINTI(L_U_C_İ_F_E_R @ 01-19-2008, 17:57) Geri Git Bul
Alipaşa kebabı,acılı adana şalgamı,iç pilav,yaprak döner,ızgara köfte,kokoreç,midye dolma... üstüne,fındıklı muhallebi cevizli baklava,kola,ayran su hesap w00t.gif

Afiye ossun lusi hesap ödendi ......bende aynılarını istiyom amaaa sad.gif
güzelim
sıcacık kestane
Yayamaz Kayımca
çiğ köfte ve ayran.......sad.gif
L_U_C_İ_F_E_R
ALINTI(Yayamaz Kayımca @ 01-20-2008, 00:51) Geri Git Bul
çiğ köfte ve ayran.......sad.gif

Ben yaparım çiğ köfte hemde varya parmaklarını yersin desem yeridir w00t.gif
Yayamaz Kayımca
eneeeee hadi yapsana luciii...bak ağlayım sonya hııı dry.gif 3 gün önce yedim mardinli bir aykadaş ayptı nefisti tavanda isi var hala:)

ısyayla çiğ küfteeeeeeeeeeeeeee tongue.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Hay dilimi eşek arısı soksaydı w00t.gif

Ağlama tamam susmazda şimdi bu sen adress ver ben gönderem bari laugh.gif
ERBAY
şimdi sürmene yağlisi olcaktı ki biggrin.gif
Yayamaz Kayımca
ALINTI(L_U_C_İ_F_E_R @ 01-19-2008, 22:55) Geri Git Bul
Hay dilimi eşek arısı soksaydı w00t.gif

Ağlama tamam susmazda şimdi bu sen adress ver ben gönderem bari laugh.gif

sad.gif fallamı oleeee blushing.gif damam hemen adresi veriyoyum.......efet çok haklısın bu ana dek agladım ama şimdi gelecek diye sustum sorcerer.gif

o damam gelicek şimdide karalahanalı kuyrukyaglı mısır yarmalı v.s v.s karalahana çoybası istiyommm sad.gif
frozen
tost istedi canım sweatingbullets.gif

Yayamaz Kayımca
O çok kolay ne olar kalk 2 saniyede yap.....ben çig köfte istiyoyummmmmm huh.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Hay allahım ya biri şuna çiğ köfte yapsın w00t.gif
güzelim
----------->>>>karpuz<<<<-----------
sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...
en patlamışından bi mısır olucakkk ki.. off.. sad.gif [yarın sinemaya gidicem..popcorn alıyım bari.. =)]
L_U_C_İ_F_E_R
Aynen bende ne zamandır patlamış mısır yemiyorum bak şimdi hakikaten canım istedi sad.gif
sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...
bakk yaf.. sad.gif kusura bakma hatırında patlamış mısır uyandırdığım için... yarın senin için de yerim.. blush.gif mesela deniz kızı için cumartesi günü baya bi İzmir'i turladım.. smile.gif istemişti..bende gezicektim..sahilde de yürüdüm onun için...senin için de mısır yerim.. (=
Yayamaz Kayımca
Maneneeeeeeeeeeeeeeeee işteeeee glare.gif çig köftede çig köfte işteeee angry.gif wacko.gif
L_U_C_İ_F_E_R
Hay çiğ köftelere kalasın valla ver bi adres gönderecem yeterki sussssssssssss w00t.gif
Yayamaz Kayımca
Damammmmmmmmmmmmmmmmmmmm tongue.gif yolayaçana ama demiiiii dry.gif bak yalan söylersen defam ederim aglamaya sleep.gif

maneneeee dene canım çig küfööö istiyooooooo biggrin.gif
güzelim
benim canım sıcacık börek yemek istedi,az önce 1 tepsi börek yaptım,(hazır yufka ile tabi ki),evde elma vardı,değerlendirmek adına 1 tepsi de bol cevizli elmalı pasta yaptım,börek pişti,yedim 2 dilim,harika olmuştu,şimdi elmalı pasta pişiyor,isteyen arkadaşlara eve sipariş getirilir sleep.gif
L_U_C_İ_F_E_R
ALINTI(güzelim @ 01-20-2008, 23:56) Geri Git Bul
benim canım sıcacık börek yemek istedi,az önce 1 tepsi börek yaptım,(hazır yufka ile tabi ki),evde elma vardı,değerlendirmek adına 1 tepsi de bol cevizli elmalı pasta yaptım,börek pişti,yedim 2 dilim,harika olmuştu,şimdi elmalı pasta pişiyor,isteyen arkadaşlara eve sipariş getirilir sleep.gif

Yok yok sen gıcıklığına yapıyon bunları elmalı pasta hemde bol cevizili allahım ya bu bir kabus olmalı w00t.gif
güzelim
evet ya,gerçekten,kokusu bile buraları sardı,pişti bile şimdi,ikisi de süper oldu laugh.gif
resmini istersen buradan göndereyim, wink.gif
L_U_C_İ_F_E_R
ALINTI(güzelim @ 01-21-2008, 00:30) Geri Git Bul
evet ya,gerçekten,kokusu bile buraları sardı,pişti bile şimdi,ikisi de süper oldu laugh.gif
resmini istersen buradan göndereyim, wink.gif

Sen izmirdemi oturuyorsun?
güzelim
evet
şimdi susadım

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.