Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: ÜFFF..NE CANIM ÇEKTİ BEEE..
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları

Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
zeyynepp
ya hazır kırmışken 2 yumurtada benim için kır laugh.gif eee şimdi kimse bana yumurta yapmıyo mu huh.gif crying.gif
ErdalAktas
mad.gif yapamam oruç tutun bugün sizde. wink.gif

yumurta bitmiş zaten

clover.gif

sedelina
ALINTI(ErdalAktas @ Sep 16 2007, 05:50 AM) Geri Git Bul

yumurta bitmiş zaten

clover.gif

biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
kız kurusu
canım mantar çorbası, ızgara balık, yanındada nar ekşili marul salatası çekti...... wacko.gif

ramazanda bu topik sakıncalı orucum bozulacak şimdi yaa.......
taurusmutis
Taze köy peyniri,taze soğan ve taze pide..smile.gif
Sands
Orhun Abidelerinde Discovery channel araştırmacısı olmayı
frozen
sıcak helva ister gibiyim..bide yanında sıcak bir bardak çay biggrin.gif
aysum

irmik helvasıydı heralde canım smile.gif clover.gif
zeyynepp
ALINTI(ErdalAktas @ Sep 16 2007, 07:50 AM) Geri Git Bul

yumurta bitmiş zaten

clover.gif

ama ben sahurda istemiştim bi kere mad.gif sleep.gif clover.gif
ErdalAktas
[quote name='zeyynepp' date='Sep 16 2007, 02:48 PM' post='601152']
ama ben sahurda istemiştim bi kere mad.gif sleep.gif clover.gif

afiyet olsun...
yanında sıcak pide de var.. wink.gif

canım cekti yaaaa biggrin.gif
zeyynepp
canım simit peynir zeytin bide çay istedi
sedelina
aman zeynep başlama sakın online2long.gif sonra dolaba saldırıyorum
zeyynepp
o zaman susuyım sedelina hug.gif
Sands
mutfakta biri mi var lipton yellow label olmasın sakın yok yok faredir fare
sedelina
canım çay istedi ,erkek olmak vardı şimdi..avratt çayı demleee
jön
aldım elıme kasıgı cıkılota yıyorum ama ekmeksız cunku ekmek yuk tongue.gif laugh.gif
sedelina
çikolata mı en sevdiğim şeyyy online2long.gif yaw bu topiğe gırmemek lazım
zeyynepp
çikolata mı huh.gif bisim dolapta kalmamış alarm alarm alarm w00t.gif ya nerdende dedin jön gece olmasa üşenmez çıkar alırdım pufff ermm.gif
jön
ben keyfımden yemıyorum kı cıkolatayı caresızlıkten yıyorum tongue.gif cunku bı tek cıkolata var yıyecek laugh.gif
sedelina
jon sus jonnnn mad.gif çikolataaa ıstıyorumm yaw nerden bulcam hainleerrr

jön
ya sedelına agzımda o kadar guzel dagılıyokı cok guzel bı tadı var ama neyse anlatmayayım senınde canın ıstıyomus tongue.gif
zeyynepp
bisdede kalmamış çikolata sedelina ne yapsak jöne mi gitsek alırız elinden çikolalataları laugh.gif
Sands
9 kaşık şeker
9 kaşık un
0,5 paket margarin
1 paket vanilya
3 kaşık kakao
3 adet yumurta
önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ardından diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz en son olarak erimiş margarini ilave ediyoruz. margarini biraz soğuduktan sonra ilave ediyoruz ki yumurta pişmesin.
çikolatamız hazır afiyetle yiyin
jön
zeynep gelırken 2 de ekmek al bızde yok.ben sıze cıkolata verım sızde bana ekmek verın laugh.gif
sedelina
ALINTI(jön @ Sep 17 2007, 11:29 PM) Geri Git Bul
ya sedelına agzımda o kadar guzel dagılıyokı cok guzel bı tadı var ama neyse anlatmayayım senınde canın ıstıyomus tongue.gif

mad.gif
zeyynepp
ALINTI(jön @ Sep 18 2007, 01:31 AM) Geri Git Bul
zeynep gelırken 2 de ekmek al bızde yok.ben sıze cıkolata verım sızde bana ekmek verın laugh.gif

değiş tokuş yapcaz ama çikolatalar bizim ekmekler senin laugh.gif laugh.gif

bide ne kadar çikolatan var sedelinayla bana yeticek mi yoksa hepsini elimden alcakmı unsure.gif laugh.gif
sedelina
ALINTI(Sands @ Sep 17 2007, 11:30 PM) Geri Git Bul
9 kaşık şeker
9 kaşık un
0,5 paket margarin
1 paket vanilya
3 kaşık kakao
3 adet yumurta
önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ardından diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz en son olarak erimiş margarini ilave ediyoruz. margarini biraz soğuduktan sonra ilave ediyoruz ki yumurta pişmesin.
çikolatamız hazır afiyetle yiyin

pekı un ve vanılya nasıl yapılıyo,evde ondan da yok laugh.gif
zeyynepp
tarif yanlış sedelinacım yumurtanın ne işi var kek tarifi gibi bişey bu laugh.gif
jön
ben zaten yeterı kadar yedım cıkolata tamam alın cıkolata sızın olsun bana ekmegı verın laugh.gif

cıkolata az kaldı.zeynep sen ıstersen tek gel.sedelınayla gelırsen sedelına cıkolatanın yanında senıde yer w00t.gif tongue.gif laugh.gif
sedelina
ALINTI(jön @ Sep 17 2007, 11:38 PM) Geri Git Bul
ben zaten yeterı kadar yedım cıkolata tamam alın cıkolata sızın olsun bana ekmegı verın laugh.gif

cıkolata az kaldı.zeynep sen ıstersen tek gel.sedelınayla gelırsen sedelına cıkolatanın yanında senıde yer w00t.gif tongue.gif laugh.gif

ben erbaymıyım yaw w00t.gif
zeyynepp
beni mi yer w00t.gif ben tek geliyim en iyisi görmeden ben geliyom size jön laugh.gif
jön
ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 01:40 AM) Geri Git Bul
ben erbaymıyım yaw w00t.gif

erbayın bayan versıyonusun laugh.gif tongue.gif

ALINTI(zeyynepp @ Sep 18 2007, 01:41 AM) Geri Git Bul
beni mi yer w00t.gif ben tek geliyim en iyisi görmeden ben geliyom size jön laugh.gif

ekmek almayı unutma yoksa kapıyı acmam laugh.gif
sedelina
ALINTI(jön @ Sep 17 2007, 11:48 PM) Geri Git Bul
erbayın bayan versıyonusun laugh.gif tongue.gif

hadi ordan geldiğimde benım çiğköftelerı de yemiştin tongue.gif
zeyynepp
ALINTI(jön @ Sep 18 2007, 01:48 AM) Geri Git Bul
ekmek almayı unutma yoksa kapıyı acmam laugh.gif

tamam ekmekle geliyom pidede aldım laugh.gif daha yeme çikolataları bana bırak sleep.gif biggrin.gif
jön
ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 01:50 AM) Geri Git Bul
hadi ordan geldiğimde benım çiğköftelerı de yemiştin tongue.gif

sedelına madem cıkoftelerıde ben yedım pekı neden ıstasyon meydanında kadar o kadar yolu yuruttun bana.yedıklerını erıtmek ıcın degılmı laugh.gif tongue.gif

ALINTI(zeyynepp @ Sep 18 2007, 01:51 AM) Geri Git Bul
tamam ekmekle geliyom pidede aldım laugh.gif daha yeme çikolataları bana bırak sleep.gif biggrin.gif

zeynep sen ne gusel bısı soledın.ramazan dolayısıyla fırınlar acık olur dımı hıc gelmedı aklıma ben pıde almaya gıdıyom laugh.gif
1 dk ya ben nıye pıde almaya gıdıyomkı sen getırecen zaten grin.gif
sedelina
ALINTI(jön @ Sep 17 2007, 11:55 PM) Geri Git Bul
sedelına madem cıkoftelerıde ben yedım pekı neden ıstasyon meydanında kadar o kadar yolu yuruttun bana.yedıklerını erıtmek ıcın degılmı laugh.gif tongue.gif

tongue.gif
zeyynepp
ALINTI(jön @ Sep 18 2007, 01:55 AM) Geri Git Bul

çiğköfte mi unsure.gif bu topic tamamen zararlı sleep.gif

ALINTI(jön @ Sep 18 2007, 01:55 AM) Geri Git Bul
zeynep sen ne gusel bısı soledın.ramazan dolayısıyla fırınlar acık olur dımı hıc gelmedı aklıma ben pıde almaya gıdıyom laugh.gif
1 dk ya ben nıye pıde almaya gıdıyomkı sen getırecen zaten grin.gif

sen bi yere gitme jön kapıda kalırım sonra kapıyı açmaz kimse korkarım yavvv unsure.gif sleep.gif sad.gif
sedelina
biri bu topiği banlasınn acıktım ayolll yemekkkk blink.gif
zeyynepp
buyur canım sana çok güsel bi kahvaltı hazırladım elleriimle sedelinacım

jön
ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 01:58 AM) Geri Git Bul
tongue.gif

bıde bana demıstın kı ben bıras adanayı tanıyım gezım o yuzden yuruyelım tongue.gif bak bakım su gozlere online2long.gif ben yermıyım hıc shifty.gif bıraksam mersıne kadar yuruyecektın w00t.gif laugh.gif
ALINTI(zeyynepp @ Sep 18 2007, 01:58 AM) Geri Git Bul
çiğköfte mi bu topic tamamen zararlı
sen bi yere gitme jön kapıda kalırım sonra kapıyı açmaz kimse korkarım yavvv unsure.gif sleep.gif sad.gif

ben anahtarı paspasın altına koyarım kımseye soleme ama grin.gif
sedelina
yok bunlar bı ruya kabus mutfaga gıtmıcem bu saatte bişi yemıcem 1 -2-3 uyan bu bı ruya..zeyneppppp mad.gif wacko.gif
sedelina
ALINTI(jön @ Sep 18 2007, 12:06 AM) Geri Git Bul
bıde bana demıstın kı ben bıras adanayı tanıyım gezım o yuzden yuruyelım tongue.gif bak bakım su gozlere online2long.gif ben yermıyım hıc shifty.gif bıraksam mersıne kadar yuruyecektın w00t.gif laugh.gif

aa kuru ıftıra ayolll,sen demedınmı yürüyelım arabaya para veremem naş naş dıye w00t.gif tongue.gif
zeyynepp
tamam jön kimseye demem ben merak etme sen laugh.gif

ama sedelina ben ne yaptım ki kahvaltı hazırlamıştım sana unsure.gif sad.gif crying.gif

jön mü sedelina mı hangisi doğru diyo acep unsure.gif

cevabınız jönse 01 yazıp 1010a yok hayr benim oyum sedelinaya diyorsanız 02 yazıp 1010a gönderin laugh.gif laugh.gif
sedelina
olurmu ya yurutmekden ayakkabımın altı çıkdı,bıde acıktım acıktım bişede yedırmedı pinch.gif
jön
ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 02:09 AM) Geri Git Bul
aa kuru ıftıra ayolll,sen demedınmı yürüyelım arabaya para veremem naş naş dıye w00t.gif tongue.gif

ben zaten taxı arıyodum sen dedın yuruyek dıye bı kere tongue.gif

ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 02:19 AM) Geri Git Bul
olurmu ya yurutmekden ayakkabımın altı çıkdı,bıde acıktım acıktım bişede yedırmedı pinch.gif

kebabın ustune cıkofte yedırdım erbay bıle doyardı be bunla laugh.gif tongue.gif

zeynep ısımız kamuoyuna kaldıysa zeynep benı masa oyunlarıyla yener laugh.gif
taurusmutis
Bakır cezvede pişmiş,bol köpüklü ve şekerli mis gibi bir Türk kahvesi iyi olur sanırım..wink.gif

Sizi bilmem,ben şimdi içicem..smile.gif
spices
ALINTI(sedelina @ Sep 18 2007, 02:02 AM) Geri Git Bul
biri bu topiği banlasınn acıktım ayolll yemekkkk blink.gif

laugh.gif laugh.gif

bencede
zeyynepp
canım baklava istiyoooo
Gece Yağmuru
İçli köfte ve künefe istiyo cnm crying.gif Hep bu kankimin yüsünden dry.gif Nerdesin gel kıs buraya mad.gif

Allahım sen günah yasma crying.gif

w00t.gif laugh.gif
MINEU
ALINTI(Gece Yağmuru @ Sep 19 2007, 03:01 PM) Geri Git Bul
İçli köfte ve künefe istiyo cnm crying.gif Hep bu kankimin yüsünden dry.gif Nerdesin gel kıs buraya mad.gif

Allahım sen günah yasma crying.gif

kısım ben naptım dry.gif kendi aklına kendin getirdin , bi de benim aklıma da getirdin saten mad.gif crying.gif
akşam işten çıkınca bi de gidip içli köfte alcam dry.gif tongue.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.