ya hazır kırmışken 2 yumurtada benim için kır
yumurta bitmiş zaten
canım mantar çorbası, ızgara balık, yanındada nar ekşili marul salatası çekti......
ramazanda bu topik sakıncalı orucum bozulacak şimdi yaa.......
Taze köy peyniri,taze soğan ve taze pide..
Orhun Abidelerinde Discovery channel araştırmacısı olmayı
sıcak helva ister gibiyim..bide yanında sıcak bir bardak çay
![]() irmik helvasıydı heralde canım
[quote name='zeyynepp' date='Sep 16 2007, 02:48 PM' post='601152']
ama ben sahurda istemiştim bi kere afiyet olsun... yanında sıcak pide de var.. canım cekti yaaaa
canım simit peynir zeytin bide çay istedi
aman zeynep başlama sakın
o zaman susuyım sedelina
mutfakta biri mi var lipton yellow label olmasın sakın yok yok faredir fare
canım çay istedi ,erkek olmak vardı şimdi..avratt çayı demleee
aldım elıme kasıgı cıkılota yıyorum ama ekmeksız cunku ekmek yuk
çikolata mı en sevdiğim şeyyy
çikolata mı
ben keyfımden yemıyorum kı cıkolatayı caresızlıkten yıyorum
jon sus jonnnn
ya sedelına agzımda o kadar guzel dagılıyokı cok guzel bı tadı var ama neyse anlatmayayım senınde canın ıstıyomus
bisdede kalmamış çikolata sedelina ne yapsak jöne mi gitsek alırız elinden çikolalataları
9 kaşık şeker
9 kaşık un 0,5 paket margarin 1 paket vanilya 3 kaşık kakao 3 adet yumurta önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ardından diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz en son olarak erimiş margarini ilave ediyoruz. margarini biraz soğuduktan sonra ilave ediyoruz ki yumurta pişmesin. çikolatamız hazır afiyetle yiyin
zeynep gelırken 2 de ekmek al bızde yok.ben sıze cıkolata verım sızde bana ekmek verın
9 kaşık şeker 9 kaşık un 0,5 paket margarin 1 paket vanilya 3 kaşık kakao 3 adet yumurta önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ardından diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz en son olarak erimiş margarini ilave ediyoruz. margarini biraz soğuduktan sonra ilave ediyoruz ki yumurta pişmesin. çikolatamız hazır afiyetle yiyin pekı un ve vanılya nasıl yapılıyo,evde ondan da yok
tarif yanlış sedelinacım yumurtanın ne işi var kek tarifi gibi bişey bu
ben zaten yeterı kadar yedım cıkolata tamam alın cıkolata sızın olsun bana ekmegı verın
cıkolata az kaldı.zeynep sen ıstersen tek gel.sedelınayla gelırsen sedelına cıkolatanın yanında senıde yer
beni mi yer
hadi ordan geldiğimde benım çiğköftelerı de yemiştin sedelına madem cıkoftelerıde ben yedım pekı neden ıstasyon meydanında kadar o kadar yolu yuruttun bana.yedıklerını erıtmek ıcın degılmı tamam ekmekle geliyom pidede aldım zeynep sen ne gusel bısı soledın.ramazan dolayısıyla fırınlar acık olur dımı hıc gelmedı aklıma ben pıde almaya gıdıyom 1 dk ya ben nıye pıde almaya gıdıyomkı sen getırecen zaten sedelına madem cıkoftelerıde ben yedım pekı neden ıstasyon meydanında kadar o kadar yolu yuruttun bana.yedıklerını erıtmek ıcın degılmı çiğköfte mi zeynep sen ne gusel bısı soledın.ramazan dolayısıyla fırınlar acık olur dımı hıc gelmedı aklıma ben pıde almaya gıdıyom 1 dk ya ben nıye pıde almaya gıdıyomkı sen getırecen zaten sen bi yere gitme jön kapıda kalırım sonra kapıyı açmaz kimse korkarım yavvv
biri bu topiği banlasınn acıktım ayolll yemekkkk
buyur canım sana çok güsel bi kahvaltı hazırladım elleriimle sedelinacım
bıde bana demıstın kı ben bıras adanayı tanıyım gezım o yuzden yuruyelım çiğköfte mi bu topic tamamen zararlı sen bi yere gitme jön kapıda kalırım sonra kapıyı açmaz kimse korkarım yavvv ben anahtarı paspasın altına koyarım kımseye soleme ama
yok bunlar bı ruya kabus mutfaga gıtmıcem bu saatte bişi yemıcem 1 -2-3 uyan bu bı ruya..zeyneppppp
tamam jön kimseye demem ben merak etme sen
ama sedelina ben ne yaptım ki kahvaltı hazırlamıştım sana jön mü sedelina mı hangisi doğru diyo acep cevabınız jönse 01 yazıp 1010a yok hayr benim oyum sedelinaya diyorsanız 02 yazıp 1010a gönderin
olurmu ya yurutmekden ayakkabımın altı çıkdı,bıde acıktım acıktım bişede yedırmedı
aa kuru ıftıra ayolll,sen demedınmı yürüyelım arabaya para veremem naş naş dıye ben zaten taxı arıyodum sen dedın yuruyek dıye bı kere olurmu ya yurutmekden ayakkabımın altı çıkdı,bıde acıktım acıktım bişede yedırmedı kebabın ustune cıkofte yedırdım erbay bıle doyardı be bunla zeynep ısımız kamuoyuna kaldıysa zeynep benı masa oyunlarıyla yener
Bakır cezvede pişmiş,bol köpüklü ve şekerli mis gibi bir Türk kahvesi iyi olur sanırım..
Sizi bilmem,ben şimdi içicem..
canım baklava istiyoooo
İçli köfte ve künefe istiyo cnm
Allahım sen günah yasma |