hayııııııırrrrrrrrrrrr
tahmin etmiştim...
Allah' tan işte çok faydalı nie yemiyosun muabbetine girmedin ama insan bunun yanina güzel şeylerde yapar
kereviz demiştim...!senin tarzından bişey yapmadım....tamamlayıcı şeyler falan
tamam aç kaldık anlaşılan
yaaa ne desem bilmem ki
çekinme söyle
sana anne diyebilirmiyim
yok anne olmak için yaşlıyım..sen bana nene de
haminnem benim
kereviz ve enginar sohbetinden sonra
hoş geldin erbay
hoşbuldum abi yumul köfteye boşver enginarı falan....
iştah falan kalmadı erbay
abi biz başlarsak ucu falan kalmaz söyliiim...
Erbay Sultanahmet köftesini ben istediydim..
Bi patates salatası olaydı da yiyeydik..
Çay yanında da börek olsa üfffffffffff beeeeeeeeeeee çok canım çekti
sağlık düşmanları geldü
Yalancıııı yalancııııı...Hani girmeyecektin bu topice..
Hiii..Kısır..
kendisininde çok iyi yaptığını duyduk ama bi türlü nasip olmadı yemek...
O rejimde ya,kan şekeri düşük..Yani tadı yok..
kısır mı.yapcaz yaw işhanımı ayarlayamadıki sabancı hatun
ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 02:26 PM) [snapback]503190[/snapback] ipek sende yemeğin kokusunu ıyı alıyorsun ALINTI(sedelina @ Mar 18 2007, 08:30 AM) [snapback]503193[/snapback] ipek sende yemeğin kokusunu ıyı alıyorsun
Ohhh şimdi yemek yiycem harbiden ha..İştahım geldi..
şöyle bi çikolatalı sıcak süt olsa da içsem...
ALINTI(gulll @ Mar 17 2007, 03:08 PM) [snapback]503230[/snapback] şöyle bi çikolatalı sıcak süt olsa da içsem... güll bende gidiyordum gitmeden sana bir ikramım olsun buyur çikolatalı süt
ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:13 PM) [snapback]503233[/snapback] güll bende gidiyordum gitmeden sana bir ikramım olsun buyur çikolatalı süt ![]() süüpersinn arkadaşım..teşekkür ettim yaw nereye karbus kesecek kimse kalmamış burda bu gece...
ewet millet dağıldı karpuz kesme yoksa bitiremeyiz ikimizzzzzzzzz
ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:19 PM) [snapback]503240[/snapback] ewet millet dağıldı karpuz kesme yoksa bitiremeyiz ikimizzzzzzzzz yaw karpuzu sen kes; bitirme işlemini ben hallederim....
ama benden günah gitti çatlarsan karışmam bak
hahaa...gulll ve yemek yemekten çatlamak... yook yaw aynı cümleye yakışmadılar...
(gloria olsa ole derdii.....
o zaman maşşallahhhhh diyeyim nazar değmesin emi
afiyet olsun o zaman bıyır karpızzzzzzz
ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:32 PM) [snapback]503252[/snapback] o zaman maşşallahhhhh diyeyim nazar değmesin emi afiyet olsun o zaman bıyır karpızzzzzzz ![]() tamam yaw çatlamayız dediysekte o kadar değil; yavaş yavaş daha çikolatalı çilek suyum bitmedi ... ALINTI(Murti_San @ Mar 18 2007, 09:32 AM) [snapback]503252[/snapback] o zaman maşşallahhhhh diyeyim nazar değmesin emi afiyet olsun o zaman bıyır karpızzzzzzz ![]() bende isterim bu karpustan ALINTI tamam yaw çatlamayız dediysekte o kadar değil; yavaş yavaş daha çikolatalı çilek suyum bitmedi ... yavaş yavaş ye sakin ol sindire sindire yeeeeeeeeeeeeeeee ALINTI bende isterim bu karpustan sanada yeter ipek üzülme kardeş payı yapın ALINTI(ipek @ Mar 17 2007, 03:36 PM) [snapback]503257[/snapback] bende isterim bu karpustan ayıp ettin kız aramızda lafı mı olur bir dilim karpuzun..gel kardeş payı yapalım;şu kenardaki küçük dilim senin olsun, diğeri benim.... ALINTI(Murti_San @ Mar 17 2007, 03:38 PM) [snapback]503259[/snapback] yavaş yavaş ye sakin ol sindire sindire yeeeeeeeeeeeeeeee olmaz sabah kahvaltısı şart,her öğünün yeri ayrı canım,olmaz ki öyle.. |