Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: Larsie FARKIYLA YENİ XP TEMALARI BEYEĞENDİĞİNİ İNDİR
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Download & Net Programları

LaRsiE_

*NATALIA*
Ah be Larscım bunlar güzelmiş gercekten ( ilk defa verdiğin link faydalı diyebiliriz ) biggrin.gif Tskler clover.gif
LaRsiE_
demek öle diyosun bir daha sana link mink yok biggrin.gif
CYRANO
larsie senin gibi cevval internet kurdu bir kardeşimiz bize Norton İnternet Security 2006'nın full versiyonunun linkinide bulur gibi geliyor ama. tabi zahmet olmazsa.
DeLİ eMİn
LarSiE

kardeş benimde sana ufak bir sorum olacak şimdi büyük bir dosya düşün çok büyük bir dosya biggrin.gif ghost için image aldımda bunu cd ye atmak istiyorum nero ile yapamıyorum dosyaların toplam boyutu 7 gb civarı bunları ard ardına cd ye nasıl aktarırım ? unsure.gif
LaRsiE_
http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=6805 bu forumdaki yazım sana yardımcı olucaktır...

ALINTI(CYRANO @ Nov 23 2005, 03:20 AM) [snapback]65145[/snapback]

larsie senin gibi cevval internet kurdu bir kardeşimiz bize Norton İnternet Security 2006'nın full versiyonunun linkinide bulur gibi geliyor ama. tabi zahmet olmazsa.

Sırf senin için buldum kardeş yoksa böle forum açmıcaktım smile.gif
DeLİ eMİn
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 23 2005, 05:33 PM) [snapback]65399[/snapback]

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=6805 bu forumdaki yazım sana yardımcı olucaktır...

verdiğin şey benim işimi görmez demek istediğimi anlamadın sen sanırm ghost aldım bunu cd ye aktarmak istiyorum msdos ta zip i nasıl göztericez wink.gif
neyse ben bir adet usb harici modem almaya karar verdim sanırım bu şekilde hallederim sorunu
kolay gelsin..
*NATALIA*
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 22 2005, 02:40 PM) [snapback]65102[/snapback]

demek öle diyosun bir daha sana link mink yok biggrin.gif

Eöömm şey kem küm ... Ben öle demek istememiştim .. rolleyes.gif
LaRsiE_
sana linkler feda olsun beaa natalicim smile.gif
ERBAY
yaw larsie bu sitenin sana hizmet madalyası vermesi lazım walla teşekkürler kardeşim hizmetlerinden dolayı clover.gif clover.gif
LaRsiE_
madalyamı biggrin.gif vermezler bence sizlerin cevapları madalyadan daha önemli benim için smile.gif
*NATALIA*
Pek de mütevaziyiz biggrin.gif bilgisayar ve donanım ı ele gecirdin smile.gif Başarılarının devamını dileris.. Yeni topiclerle bekliorus.. clover.gif
LaRsiE_
sen heç merak etme burayı program yağmuruna tutucam biggrin.gif
kamilkerko
larsie kardeş senden öncedende program desteği almıştık bir sorunum var bilg. ımda spy cirit atıyor bi program buluyorum taratıyorum 100-200 tane buluyor ama silmeye gelince kayıt istiyor şöyle sağlam güvenilir crack veya seriali olan bir spyware programın yokmu yardımcı olursan sevinirim

kamilkerko@mynet.com
LaRsiE_
olmazmı kardeş hemen topic açıyorum biggrin.gif
xxxheackerxxx
ya bu güzel tema paylaşımından ötürü tşk ederim ellerine sağlık
CILGIN
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 26 2005, 11:48 PM) [snapback]68222[/snapback]

sen heç merak etme burayı program yağmuruna tutucam biggrin.gif

la larsıı hele bana yardım et biri beni engellemiş msn de onu nasıl bılecem bazı yöntemlerı denedım olmadı
LaRsiE_
bu konu hakkında topic açtım çılgın arama butonuna msnede bizi engelleyenleri yaz bulursun burda topicim var wink.gif
molla sadr
yaaa bunların pcye herhangi bir zararı olurmu pc çalışma hızı azalırmı azalırsa ne kadar azalır?
LaRsiE_
kardeş hiçbir zararı yoktuk pcinde yavaşlamada olmaz telefonuna nasıl duvar kağıdı koyuyorsun pcnede öle tema koyuyosun arada fark yok biggrin.gif yavaşlama olsa bile sen bunu anlamazsın çok az bi miktardır
erkekkk
slm siteye yeni üye oldum beyendım güzel bi site paylaşmyaı seven cok tabı ılk öncelıkle dikkatimi çeken LaRsiE bilgisini ve bildigi her programı paylasa bı kısı onun ıcın sıte ye uye oldum bu paylasımlardan faydalanmak ve fayda vermek ıcın
LaRsiE_
kardeş çok saol benide utandırdın sizin gibi üyelerin msjları bizi ve siteyi mutlu ediyor smile.gif
X-x-X
ALINTI

Kardeş Sağol Ama Bu Verdiğin Temaları Nasıl Kurucaz
LaRsiE_
temanın.exesini.kur.mause.ile.masa.üstüne.gel.sağ.tıkla.özelliklere.gir.orda.yukarda.temalar.var.yüklediğin.temanın.ismini.bul.tamam.de.o.kadar
X-x-X
ALINTI(LaRsiE_ @ May 31 2007, 06:32 PM) [snapback]546223[/snapback]
temanın.exesini.kur.mause.ile.masa.üstüne.gel.sağ.tıkla.özelliklere.gir.orda.yukarda.temalar.var.yüklediğin.temanın.ismini.bul.tamam.de.o.kadar

Yok KardeÅŸ Exe Yok Bunlarda
LaRsiE_
windows.system32.içinde.tema.klasörünü.bul.indirdiğin.temaları.içini.kopyala
dungeons21
LARSİE ABİ TEMALAR SÜPER GÖRÜNÜYOR.SANA KOMİK BİRŞEY SÖYLİCEM ABİ BU ŞAHESERLER NASIL YÜKLENİYOR.BEN BİLMİYORUM.
korhanozbek_44
kardeş burda nerden indiriyoruz ben indire tıklıyorum farklı siteye gidiyor bu nasıl alfabe yav lütfen yardım?
st_anger
paylaşım için saol
LaRsiE_
rica kardeÅŸ
aioem
gerçekten güzel gözüküyorlar, eline sağlık
LaRsiE_
valla kardeş programları indiriyolar ama bi tşk etmiyen çok kişi var bu yüzden bende program filan yollamıyom artık biggrin.gif
RICOCHET
krdes bunu nerden ındırıyoruz
eleganze
ya arkadaş bu programların linkleri nerde normal forum siteleri gibi yaparsanız seviniriz saygılar
LaRsiE_
linkler silinmiştir telif haklarından dolayı
ismail erkam
nasıl indircez bunu ya devil.gif mad.gif mad.gif mad.gif
gokhan34
paylaşım için teşekkürler

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumlarý - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.