Ah be Larscım bunlar güzelmiş gercekten ( ilk defa verdiğin link faydalı diyebiliriz )
demek öle diyosun bir daha sana link mink yok
larsie senin gibi cevval internet kurdu bir kardeşimiz bize Norton İnternet Security 2006'nın full versiyonunun linkinide bulur gibi geliyor ama. tabi zahmet olmazsa.
LarSiE
kardeş benimde sana ufak bir sorum olacak şimdi büyük bir dosya düşün çok büyük bir dosya
http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=6805 bu forumdaki yazım sana yardımcı olucaktır...
ALINTI(CYRANO @ Nov 23 2005, 03:20 AM) [snapback]65145[/snapback] larsie senin gibi cevval internet kurdu bir kardeşimiz bize Norton İnternet Security 2006'nın full versiyonunun linkinide bulur gibi geliyor ama. tabi zahmet olmazsa. Sırf senin için buldum kardeş yoksa böle forum açmıcaktım ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 23 2005, 05:33 PM) [snapback]65399[/snapback] http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=6805 bu forumdaki yazım sana yardımcı olucaktır... verdiğin şey benim işimi görmez demek istediğimi anlamadın sen sanırm ghost aldım bunu cd ye aktarmak istiyorum msdos ta zip i nasıl göztericez neyse ben bir adet usb harici modem almaya karar verdim sanırım bu şekilde hallederim sorunu kolay gelsin.. ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 22 2005, 02:40 PM) [snapback]65102[/snapback] demek öle diyosun bir daha sana link mink yok Eöömm şey kem küm ... Ben öle demek istememiştim ..
sana linkler feda olsun beaa natalicim
yaw larsie bu sitenin sana hizmet madalyası vermesi lazım walla teşekkürler kardeşim hizmetlerinden dolayı
madalyamı
Pek de mütevaziyiz
sen heç merak etme burayı program yağmuruna tutucam
larsie kardeş senden öncedende program desteği almıştık bir sorunum var bilg. ımda spy cirit atıyor bi program buluyorum taratıyorum 100-200 tane buluyor ama silmeye gelince kayıt istiyor şöyle sağlam güvenilir crack veya seriali olan bir spyware programın yokmu yardımcı olursan sevinirim
kamilkerko@mynet.com
olmazmı kardeş hemen topic açıyorum
ya bu güzel tema paylaşımından ötürü tşk ederim ellerine sağlık
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 26 2005, 11:48 PM) [snapback]68222[/snapback] sen heç merak etme burayı program yağmuruna tutucam la larsıı hele bana yardım et biri beni engellemiş msn de onu nasıl bılecem bazı yöntemlerı denedım olmadı
bu konu hakkında topic açtım çılgın arama butonuna msnede bizi engelleyenleri yaz bulursun burda topicim var
yaaa bunların pcye herhangi bir zararı olurmu pc çalışma hızı azalırmı azalırsa ne kadar azalır?
kardeş hiçbir zararı yoktuk pcinde yavaşlamada olmaz telefonuna nasıl duvar kağıdı koyuyorsun pcnede öle tema koyuyosun arada fark yok
slm siteye yeni üye oldum beyendım güzel bi site paylaşmyaı seven cok tabı ılk öncelıkle dikkatimi çeken LaRsiE bilgisini ve bildigi her programı paylasa bı kısı onun ıcın sıte ye uye oldum bu paylasımlardan faydalanmak ve fayda vermek ıcın
kardeş çok saol benide utandırdın sizin gibi üyelerin msjları bizi ve siteyi mutlu ediyor
ALINTI Kardeş Sağol Ama Bu Verdiğin Temaları Nasıl Kurucaz
temanın.exesini.kur.mause.ile.masa.üstüne.gel.sağ.tıkla.özelliklere.gir.orda.yukarda.temalar.var.yüklediğin.temanın.ismini.bul.tamam.de.o.kadar
ALINTI(LaRsiE_ @ May 31 2007, 06:32 PM) [snapback]546223[/snapback] temanın.exesini.kur.mause.ile.masa.üstüne.gel.sağ.tıkla.özelliklere.gir.orda.yukarda.temalar.var.yüklediğin.temanın.ismini.bul.tamam.de.o.kadar Yok Kardeş Exe Yok Bunlarda
windows.system32.içinde.tema.klasörünü.bul.indirdiğin.temaları.içini.kopyala
LARSİE ABİ TEMALAR SÜPER GÖRÜNÜYOR.SANA KOMİK BİRŞEY SÖYLİCEM ABİ BU ŞAHESERLER NASIL YÜKLENİYOR.BEN BİLMİYORUM.
kardeş burda nerden indiriyoruz ben indire tıklıyorum farklı siteye gidiyor bu nasıl alfabe yav lütfen yardım?
paylaşım için saol
rica kardeş
gerçekten güzel gözüküyorlar, eline sağlık
valla kardeş programları indiriyolar ama bi tşk etmiyen çok kişi var bu yüzden bende program filan yollamıyom artık
krdes bunu nerden ındırıyoruz
ya arkadaş bu programların linkleri nerde normal forum siteleri gibi yaparsanız seviniriz saygılar
linkler silinmiştir telif haklarından dolayı
nasıl indircez bunu ya
paylaşım için teşekkürler
|