Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: İşte Buldum Microsoft office 2006 Download :)
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Download & Net Programları

Sayfalar: 1, 2
LaRsiE_
TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA
rtaker
SELAM KARDEŞ ÇOK SAOLSASIN,YALNIZ DEDİĞİN GİBİ ŞİFRESİNİ YOLLARSAN SEVİNİRİM!MAİL ADRESİM sezenaraci@yahoo.com.tr......teşekkürler...
LaRsiE_
şireyi mailine postaladım kardeş güle güle kullan smile.gif
ez_firarim
paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık
arkadaş

ALINTI
Admin Not: Hiç Kimse Serial Numarası Postalayamaz. Bu nedenle bu hizmeti size gönüllü olarak verenlere özel mesaj ÖM atmanız gerekmektedir... Yasal olarak biz hiç bir şekilde bu işlemin içine giremeyiz... Ayrıca bu tür sert ve içi boş eleştiriler sadece size daha az download getirir. Yapıcı olmaya çalışsanız daha iyi olur...

firari

LaRsiE_
kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten tongue.gif
kibrisli77
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 7 2005, 02:06 AM) [snapback]52572[/snapback]

kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten tongue.gif
HEMSERIM KARDES LARSIE LUTFEN BU ADRESE OFISIN SERIALINI YOLLARMISIN KARDESIM ELINE SAGLIK TESEKKURLER SAYGILAR KIBRISLI77@HOTMAIL.COM
LaRsiE_
ALINTI(ez_firarim @ Nov 7 2005, 10:25 AM) [snapback]52516[/snapback]

paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık
arkadaş
firari

zaten bu forum yapıcı seni başka forumdan ajan olarak mı yolladılar ))) böyle yapmakları ile insanların kaynaşmasını sağlıyorlar ama senin gözlerin kapalı bazı şeyleri göremiyorsun
ceviz
çok sağolasın kardeş ya.. yav bide şu proçeviriyi bulamadm bi türlü. valla bulabilirsen çok sevinirim. biggrin.gif
LaRsiE_
eren saol eyvallah wink.gif
epica
Teşekkürler eline sağlık..
epica
ALINTI(epica @ Nov 18 2005, 08:30 PM) [snapback]62813[/snapback]

Teşekkürler eline sağlık..

yaaa linkler çalışmıyooooooooooooooooooorr crying.gif
epica
Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa sad.gif
LaRsiE_
ALINTI(epica @ Nov 19 2005, 08:00 PM) [snapback]63430[/snapback]

Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa sad.gif

burdan indir tümünü öbür linkleri bırak elleme

indirmek için tıklayınız
achillius
program için teşekkür ederim. seri numarasını mailime gönderirsen çok sevinirim.

tekrar teşekkürler.

mail : trapper010@hotmail.com
epica
bende öğrenebilirmiyim seri numarasını?
LaRsiE_
yeni verilen linkteki serial şifreleri bende yok girdiğiniz siteden bulabilirsiniz
asrinn
kardeş saol teşekkürler eğer şifresini mailime gönderirsen çok sevinirimmmm..
asrin_37@hotmail.com
thelastest
ALINTI(LaRsiE_ @ Oct 31 2005, 07:25 PM) Geri Git Bul

merhabalar LaRsie_
öncelikle ii akşamlar ve teşekkürler böyle bir hizmeti bizimle paylaştığın için eline koluna sağlık eğer mümkünse bana şifreleri email yoluyla yollayabilir misin? sanırım e mailimi görebiliyorsundur eğer göremiyorsan da thelastest_01@hotmail.com
şimdiden çok teşekkür ederim ii çalışmalar
LaRsiE_
kardeş link çalışmıyor dediler bende başka adres verdim şifleri bilmiyorum eski şifreyide sildim yeni verdiğim adresde şifreyi temin edebilirsin
thelastest
çok teşekkürler yüreğine sağlık şifreleri bana da gönderebili misin rica etsem birde part 4 ve 5 deki sorunlar hala giderilemedi mi mail adresim :thelastest_01@hotmail.com
LaRsiE_
yaw kardeş ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyosunuz forumları okumuyomusunuz yeni bi link verdim şifreside o sitede olması lazım tam bi araştırma yapmadım foruma verilen cevapları okuyunuz....
thelastest
yaa ben linkleri örmüyorum eğer alttakiler ise de bunlar da çalışmıyorlar
thelastest
kardeş senin verdiğin linkler çalışmıyor ben gayet de okuyorum forum yazılarını ama linklerin çalışmıyor bilgine lütfen tekrar ilgilenirmisin ilk üç part var ama diğerleri olmayınca bir işe yaramıyo yardımcı olur musun...
LaRsiE_
ALINTI(LaRsiE_ @ Nov 1 2005, 05:25 AM) Geri Git Bul

Arkadaşlar bu linklerde problem çıktı bu adresden indirebilirsin artık şifresi varmı bilmiyorum bunun link benden gerisi size kalmıs

http://www.danlod.com/archives/2005/11/microsoft_offic_6.php
devil666
tesekkurler sifresi ni yesil779@mynet.com a gönderebilirmisin
LaRsiE_
bu linkteki şifreyi bilmiyorum kardeş oraya yazdım bilmediğimi o sitede olması lazım yada şifre istemiyor herhalde kurulurken
efekentli09
Merhaba LaRsiE

Emeğin için çok teşekkürler.Programın seri nosunu Emailime yollarsan çok sevinirim .Bu proğrama çok ihtiyacım vardı.Şimdiden çok teşekkürler. Emaillim:efekentli1971@hotmail.com

sorgucu
ıssızada
LaRsiE bana da seriali yollarmısın
serkanrudi@mynet.com wub.gif
hche23
mümkünse bende şifreyi alabilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.
efekentli09
şifre için teşekkürler larsie
greenroad
merhaba arkadaşım şifreyi bana da gönderirmisin sana zahmet
GreenRoaD_@hotmail.com
new_geronimo
sifreyi rica edebilirmiyim?
LaRsiE_
VALLA HERGÜN MAİL ATMAKTAN YORULDUM ADMİN ARKADAŞLAR SERİALLERİ VERMENİN NERESİ YANLIŞ ANLAMADIM BU DURUMU MADUR GÖRÜN LÜTFEN

BUYRUN ARKADAŞLAR SERİALLER

Microsoft Office 2006

S/N - V4TX-J9GJ-JBBD-2TBM-V4GW-WKVQ
Activation Key by phone :-B9C8-1DDB-CB3B-5937-7CA1-BAFA-C2E7-346E-7B
shevchenko07
http://www.danlod.com/archives/2005/11/microsoft_offic_6.php

arkadaşlar bu linkte 2 tane rapid linki war onları ibdirdim içinden txt dosyaları çıktı 2 tane rapid indirdikten sonra txtlerde 30 tane rapid war onları indirebilirsiniz tabşi kotalı değilse bide 1.2 gb onuda sölem hadi kolay gelsin bide beta
DeHSeT
4. ile 5. silinmiş arkadaşlar bi el atın indirenler lütfen.
manyakbisi89
ÇOK GÜZEL ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN BANADA GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM fenerium_45@hotmail.com SAYGILAR
talismantiz
Banada bi şifresini yollarsan sevinirim. talismantiz@hotmail.com
LEOX
Kardeş serialleri banada gönderirmisn teşekkür edrim.Ayrıca 3ds max 7 Adlı animasyon programının aseriali ve activasyon kodu sende var mı? Teoman5@mynet.com
Myttt
kardeş çok sağol benim mail e de şifreyi yollarsan sewinirim bi çok kişinin işine yaradı paylşaşım için tşk smile.gif kartalizma_sb@mynet.com
sozkaya17
arkadaşım sağol şifreyide gönderirsen sevinirim teşekkürler adresim sozkaya17@mynet.com
shawrotine
paylaşım için çok teşekkürler şifresini alabılırmıyım... my mail: historian_mc@hotmail.com
lost942
arkadaş link silinmiş....
bir bakarsan seviniriz...
idbto
slm kardeş linkler ölmüş yada silinmiş.İstersen tekrar bi bak.Aslında bana acil lazım bu bu office 2006 şifresi var ama programı yok.şifresini vereyim.programı bulan hemen yayılasın lütfen.

$erial:office 2006 pro

TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q

aykut27
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK
2006 NIN ÇIKTIĞINI VE BU HABERİ SENDEN DUYMAK GÜZE L BİRŞEY
suzma26266@hotmail.com
adresime keyi atarsan sevinirim
kullandıkca seni anarım
tşk
hacker_3538
hacker_3538
KARDEŞ BEN İNDİREMEDİM,YARDIMCI OLUR MUSUN?
RAPİDSHARE DE PREMIUM FALAN DİO NASI YAPCAZ?
haras
bu linklerde sorun var ben indiremedim tekrar bi bakarsanız sevinirim
haras
arkadaslar merhaba bu rapıdshare'de download nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.burda yenıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.