ben başlıyorum erkekler şaşkınlar...
erkekler kadınlar hakkında ki düşüncelerini kadınlarda erkekler hakkında ki düşüncelerini yazsın bakalım neler çıkacak...
ben başlıyorum erkekler şaşkınlar...
Kadınlar Olağandışılar..
kadınlar fazla kaprisliler
Erkekler kıskanç
kadınlar ilginç yaratıklar
kadınları anlamak imkansız...bide çok kıskançlar yaa en çokda birbirlerini kıskanıyolar...
Erkekler isteklerini bi şekilde dile getirebilengillerdendirler..
Kadınlarsa isteselerde içinde saklayangillerdendirler..
erkekler erken ölen
kadın da öldüren
erkekler sever, elde edemeyince çook sever, baktı olmıcak dahada çoook sever, ve böyle sürüp gider...........
kadın sever, baktı olmuyo arkasını döner ve gider.
erkekler korkaktırlar
erkekler çapkındırlar
erkekler yalancıdırlar
erkekler suludur...
erkekler hep yanlış anlarlar...
yalancıdırlar, işte varmı itirazın... sıkışınca yalan söylerler işte...
erkekler kavgacıdırlar
erkekler çok bilmiştirler
kadınlar feministtirler işbirlikçidirler fırsatçı ve hesapçıdırlar
fırsat verirsen bir kaşık suda boğarlar vala
Muzip , çok bilmiş
erkekler, aaaaaah erkekler..onlarlada olmuyo, onlarsız da olmuyo...
kızlaarr ah kızlar onlarlada oluyo ama onlarsız daha iyi oluyo
anlamak zor
erkekler susmayı marifet zannedip,zora geldiklerinde anlamsız davranışlar sergileyenlerdir!!!
erkekler, kafalarının içinde bin türlü hinlikle dolaşanlardır...
kadınları anlamakta zordur idare etmekmekte
Çok bilinmeyenli denklem gibidir erkekler
ALINTI(FeArLes_MeN @ May 29 2006, 07:50 AM) [snapback]217817[/snapback] Kadınlara dayak atmak arada çok hoştur... çok maço gördüm senii
kadınlar çiçege benzer
devamlı ilgilenmen gerekir yoksa solarlar ilgiyi ve suyunu ihmal etmemek lazım. herzaman mis gibi kokmaları için kadınlara kalkan eller kırısın........
Bizim gibi onlarında bize ihtiyaclarının olduğu, pek de duygusal denmeyecek kişilerdir
erkekler biraz sorunlu!!!
kadınlarda biraz sorunlu
erkekler futbol konuşanlar, çapkınlık yapanlar ve geyik muhabbeti yapmaktan hoşlananlardır...
istisnalar keyideyi bozmazlar sardunyam
erkekler çok boş konuşanlardır... ALINTI(FeArLes_MeN @ May 29 2006, 01:46 AM) [snapback]218001[/snapback] Sizde bizden aşağı kalmayanlardan... hiç te bile... biz geyik muhabbeti yapmayız, konuşuruz, tartışırız, okuruz, Türkiyede kitap okuyan aydın kadın sayısı, kitap okuyan aydın erkek sayısından fazladır, dikkatinizi çekerim... erkekler, birbirleriyle yarış halinde olanlardır... ALINTI(AÇA @ May 29 2006, 01:48 AM) [snapback]218006[/snapback] erkekler çok boş konuşanlardır... kadınlar gereksiz konuşanlardır
Bu kadar mı kötüyüz..
konuşuruz, tartışırız, okuruz, Türkiyede kitap okuyan aydın kadın sayısı, kitap okuyan aydın erkek sayısından fazladır, dikkatinizi çekerim...
yukarıda belirtiğin gibi sana katılıyorum sardunyam bizi kurtaracak tek varlıklardırlar
erkeklerin içinde az da olsa çok kibar, çok zeki, çok iyiniyetli, çok dürüst olanlarda var tabiki. zaten onlarda olmasa halimiz harap...
öyle olanları çoğaltmak lzım
ay tamam iyisiniz işte
sizler daha iyisiniz çoğu konuda
senin gibi olanlarını iyi muhafaza etmek lazım zira soyunuz tükenmekte (artos)
erkekler iyisi çok iyi, kötüsü çok kötü olanlar.... ve zorluklara karşı dayanıksız olanlardır...
kadınları erken solduranlardır
ıyyyy esprimiydi bu... o kaynar suyu sizin tepenize dökmek lazım...
erkekler soğuk espiriler yapanlardır... ALINTI(sardunyam @ May 30 2006, 01:57 AM) [snapback]220264[/snapback] ıyyyy esprimiydi bu... o kaynar suyu sizin tepenize dökmek lazım... erkekler soğuk espiriler yapanlardır... kadınlar yüz yılda çok alanda başarılara imza atacaklardır bizlerin desteğiyle
erkekler akılları karışık olanlarır...
ALINTI(sardunyam @ May 30 2006, 02:53 AM) [snapback]220389[/snapback] erkekler akılları karışık olanlarır... kadınlar erkelerin aklını karıştıranlardır |