HArbiden antep fıstığına bayılırım, buldummu kaçırmam
sazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kim
len olim +18 'i görünce bende bişiy sandım.....allah iyiliğini versin deli.....
Fake ha..
ALINTI(ERBAY @ Mar 27 2006, 12:06 AM) [snapback]151080[/snapback] sazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ALINTI(*NATALIA* @ Mar 27 2006, 11:32 AM) [snapback]151271[/snapback] Fake ha.. tabe tabe...
Vallahi yemedim bak
ya girimi girmiyemi diye dusundum
Allahim bu ne
Al bi sazan daha
ALINTI(GÜLSÜN @ Mar 27 2006, 01:21 PM) [snapback]151453[/snapback] ya girimi girmiyemi diye dusundum Allahim bu ne zuhahaaaa bu sene sazan mevsimi erken açıldı....
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
gözün çıkmaya emi
walla ben "aaa ayıp öyle şeyy burasıı ailecek te oturabilecek bir forum" diye yazacaktımm sen zatenn fıstık muhabbeti yapıyomuşsun yoksa ben kız varmış güzel fıstıklar varmış diye girmedim
Ben erbayımı tanıdığım için gönül rahatlığıyla girdim
Heveslendim okadar fıstık istiyorum ben..beğenirsem avatarıma da koyarım..
ehehe...
valla ben direk azizil( ALINTI(cerenimoo @ Mar 28 2006, 03:27 PM) [snapback]152784[/snapback] ehehe... valla ben direk azizil( ne oluyo be, ben sapıkmıyım
Ya öyle kardeşim!
ya bişey yapsam adım çıksa neyse, iftira resmen ya! Ama intikamım acı olcak!
ehehe...
şakaydı diceğimi sanıyorsan yanılıyorsun...
fıstık güzeldir çok yersen gaz yaparr daha fazlası naz yaparr
daha çok yersen bağımlılık yapar.........
aman sen istediğini sölen ister şaka ister ciddi beni bilen bilio
ay ne bozuluyosun beyaaa
fıstık konusunda biraz bilgi yazammm 1- Ülkemiz öncelikle antepfıstığı gen merkezlerinden birisi ve dünya çapında çok önemli bir konuma sahip.. 2- Antepfıstığı ağaç olarak dioik bir bitki..yani erkek çiçekle dişi çiçekler farklı ağaçlar üzerinde bulunuyor..üretimi engelleyen en önemli sorunlardan birisisidir tozlanma problemi..çünkü tozlanmamış=döllenmemiş meyveler boş (=fıs) kalmakta ve bu da verime çok olumsuz etki etmektedir.. devamı sonra...
valaha bende avatarında cami resmi olan birinden zaten böyle bişi beklememiştim.. meraktan baktımm. fıstık gibi yaaa
ne merak bu yaa......
kefal gibi atladık.........
ERBAY ERBAY baksana az
Ya kapatın şu topici her gördüğümde canım fıstık çekio
valla gülsün ben yemedim ama fıstık seven çok çıktı forumda baksana onlar yemişlerdir....
aha ...tam ters köşe...
yani bu kadar olur
amma meraklı bi toplumuz yaa kızı da erkeği de fıstık görceğini sanıp dalıyoo içeri
bukadar sazanı ilk defa birarada görüyorum
valla icim fesat bende pis bisey sandimm tas olucagimmm
aha yeni bir sazan daha.sanki fıstık olarak ne görceksem hemen atladım
ALINTI(Taş Yürekli @ May 19 2006, 06:14 AM) [snapback]201367[/snapback] bukadar sazanı ilk defa birarada görüyorum haha
sizi fıstık meraklıları sizi
ben hiç merak etmedim ki,ölesine bi şeyettimm.
Merak etmedim ya elim tokunu vermiş hiç farkında değilim buraya girdiğimin yoksa ben hiç meraklı değilimdir
Yemedi dimi tamam be +18 olunca ister istemez türk milleti işte eli kayıyor
erkekçe söylüyorum arkadaş
ağzımın suyu aka aka bekledim resmin açılmasını resmi görünce masum hislerimle oynanıp bir kenara atılmış gibi hissettim insanları kandıran kötü kalpli birisin sen hevesim kursaamda kaldı çok kırıldım
oy oy
ALINTI(ERBAY @ Mar 28 2006, 10:17 AM) [snapback]153214[/snapback] yanlız farkındamısınız yorum yapanlarda bayanların bi üstünlüğü var .
bayanlar kıskanç oldukları için...
ALINTI(dewrim bulut kılıç @ May 22 2006, 10:24 AM) [snapback]204805[/snapback] erkekçe söylüyorum arkadaş ağzımın suyu aka aka bekledim resmin açılmasını resmi görünce masum hislerimle oynanıp bir kenara atılmış gibi hissettim insanları kandıran kötü kalpli birisin sen hevesim kursaamda kaldı çok kırıldım Çok kötüsün Erbay ALINTI(ERBAY @ Mar 26 2006, 01:06 PM) [snapback]151080[/snapback] sazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn sazan mı hani nerde bayılırım o balığa..
giiieeeeel fıstıklar yanıyo sıcak sıcak çocuğunu sevindir....
ALINTI(ERBAY @ May 25 2006, 01:14 PM) [snapback]211674[/snapback] giiieeeeel fıstıklar yanıyo sıcak sıcak çocuğunu sevindir.... gece gece ne canımızı çektırıosun günah yau
Ya biz canımız fıstık çekse ne yapcaz siz bayanlar bir aynaya baksanız yeterLi oLabıLıo:(
(acaba bu forumda varmı öyLe biri)
fıstıklar süperr
|