içinden geleni sor bakalım söyleyen bulunacak mı?
üstteki hakkında yada başka bişey hakkında neyi öğrenmek isterdin?
içinden geleni sor bakalım söyleyen bulunacak mı?
gözlük smıleyı sana kımı hatırlatıyo
kaç kilosun
Biri beni mi andı..
neyi özledin?
havlu neden kırlenır.bız elımızı yıkayıp temızleyıp havluya kuruluyoruz.ama havlu yınede kırlenıyo.tamam hadı elımızı yıkamadan havluya sılsekte havlu kırlense tamam da elımızı yıkayıpta sonra havluya kuruladıgımız zaman nıye kırlenıyo bu havlu anlamıyorum
demekki havlu sudan daha iyi temizliyo
yağmur yağmadan önce neden eklemler sızlar havlu neden kırlenır.bız elımızı yıkayıp temızleyıp havluya kuruluyoruz.ama havlu yınede kırlenıyo.tamam hadı elımızı yıkamadan havluya sılsekte havlu kırlense tamam da elımızı yıkayıpta sonra havluya kuruladıgımız zaman nıye kırlenıyo bu havlu anlamıyorum hahaha kıme soruyosun bunu alemsın sen
eklemlerde 6. his varmış abla ondan
bana nı gülüyorsunuz.:?
hala gülüyormusun..? :
sende hala göremıyomusun yoksa iletıleri
eklemlerde altıncı his mi varmış
evet varmış egzo
o zaman dikkat etmek lazım hisli olur bunlar şimdi küserler falan mazallah
bence küstürme derim
sev onları ilgi şevkat göster
peki severim tavsiyene uycam
ii peki sor bakalım ?
nasılsın
sence ?
bilmiyom
bende
merak etmiyorum ki
süper baba da ki kücük kız adı neydi payende çizmeci dizideki adı mineydi sanırım ne oldu o kıza ya acaip merak ettim ha benden birkac yas kücüktü herhalde acep nerelerde desem gel alayım seni kabul eder mi etmezse neden etmez etmesi için napabilirim yoksa bu rüyadan uyansam mı merak ediyorum
sen en iyisi rüyadan uyan sands
merak ediyorum hayal kırıklarını toplama makinası ne zaman yapabileceğim.
sands merak ediyorumda forumdaki herkes tarafından anlaşılmamayı nasıl sağlıyosun
bu sands böyle düsüncelerı nerden buluyo...nasıl bu kadar
ben mi hayatı anlamıyorum ?
yoksa hayat mı beni anlamıyor ? yoksa ben hayatı anladığımı zannederek ,aslında hayatı hiç anlamıyormuyum? buda bir çelişki ???????
yoo cogu kişi benı anlıyor sen görmüyorsun kapamıssın gözlerini gerceklere
merak ediyorumda bu düşünceye nereden kapıldın hıh
çoğu insan anlıyo mu seni
numaradan yapıyorlar hani olur ya mistik filmlerde bir definenin etrafa yaydıgı ısıklara kapılırsın sandıgı acarsın içinden sadece bir mektup cıkar mektupta der ki ''en büyük hazine sensin'' o an jeton düşer vay anasını demek buymus işte öyle bişi uzaktan öyle geliyo ama içi fos kapişko sen ferdinand
yok kapişko değil
ferdinand ingiliz kraliyet ailesinden cok degerli bir manyaktır kendisi onu yad etmeden gecemedim.Konuyla alakası söyleki onunda böyle anlasılamam gibi sorunları vardı o yüzden asıldı sonrada cesedi yakılarak külleri londra branch house ta müşterilere 2 sterline satıldı.sonumuz onun gibi olmasın alim Allah.
sen oku kapişko olmayan kısımları ben sana detaylarıyla anlatırım en azından denerim yaw bir dizi vardı cheers diye hatırlıyon mu barda geciyordu işte ne güzeldi değil mi.
hı hı anladım seni sands
merak edıyorum acaba askerlıgım nereye cıkacak
neden bu kadar meraklıyım
neden gecenın bu saatınde burdayıs merak edıyom
merak ediyorum merakı ne giderir
|