üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda
aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona
![]() ![]() üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona
Amcası ahahha
BeÅŸiÄŸi de benden olsun yawrumun
![]() ![]() üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona ![]() serkan amcası sana çok tşk ederiz kızımla birlikte Allah razı olsun, darısı bütün anne ve baba olmak isteyenlerin başına diyelim Amcası ahahha Beşiği de benden olsun yawrumun ![]() ne gülüyosun kıss çok tşk ederim toprağım ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını..
bunlar da benden
Hediyelerin hepsi bu kadar mı
Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. olur söylerim diloş teysesi bugün o kadar hareketli ki prensesim annesinin doğum günü ya kendince eğleniyo galiba eminim şiiri okuyunca da tekmelemeye başlayacaktır
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim
Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır
Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır kısım niye kahrolsun benim prensesim mutluluk tekmeleri bunlar bi kerem
Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen
bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın..
![]() ![]()
patıkler
secın arkadaslar hangısı olsun? abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım
bunlar benim sectiklerim...
![]() ![]() ![]() bu da güzel annemize
Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen ,Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli , Usaylı gören masum köylü eğer sende safsan bendeee neee oliyim bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın.. ![]() ![]() ![]() güzelim çok tşk ederis patıkler secın arkadaslar hangısı olsun? abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım çok tşk ederim bursercan bunlar benim sectiklerim... ![]() ![]() ![]() bu da güzel annemize ![]() çok tşk ler deniz kızı
begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz
.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal.
mineucum anne oldu mu ?
.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal. çok teşekkür ederim sevgili cloud mineucum anne oldu mu ? yok ablacım daha olmadı |