Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: MINEUM kızına hediyeler
Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular

LaRsiE_

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda smile.gif ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona biggrin.gif

*NATALIA*
Amcası ahahha ayakvur.gif

Beşiği de benden olsun yawrumun wub.gif Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım tongue.gif

diloÅŸ
Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. wub.gif Anneciği seçsin bakalım.. hug.gif

MINEU
ALINTI(LaRsiE_ @ 01-29-2008, 22:25) Geri Git Bul

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda smile.gif ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona biggrin.gif

serkan amcası sana çok tşk ederiz kızımla birlikte smile.gif clover.gif hem hediyeler için hemde bu topic için wink.gif
Allah razı olsun, darısı bütün anne ve baba olmak isteyenlerin başına diyelim biggrin.gif
MINEU
ALINTI(*NATALIA* @ 01-30-2008, 11:25) Geri Git Bul

Beşiği de benden olsun yawrumun wub.gif Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım tongue.gif

ne gülüyosun kıss dry.gif tongue.gif amca olmak istemiş amcası olmuş serkanda biggrin.gif

çok tşk ederim toprağım wub.gif beşiği henüs almamıştık, sona bırakmıştık çok makbule geçti naty teysesi w00t.gif hug.gif
MINEU
ALINTI(diloÅŸ @ 01-31-2008, 11:58) Geri Git Bul
Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. wub.gif Anneciği seçsin bakalım.. hug.gif

ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi biggrin.gif ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik wink.gif çok tşk ediyo prensesim wub.gif (tekmelerinden anladım laugh.gif )
diloÅŸ
ALINTI(MINEU @ 01-31-2008, 05:06) Geri Git Bul
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım

Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. wub.gif rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. rolleyes.gif onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. wub.gif hug.gif
*NATALIA*
ALINTI(MINEU @ 01-31-2008, 04:06) Geri Git Bul
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi biggrin.gif ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik wink.gif çok tşk ediyo prensesim wub.gif (tekmelerinden anladım laugh.gif )

Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiÅŸ grin.gif wub.gif
LaRsiE_
ALINTI(*NATALIA* @ 01-30-2008, 11:25) Geri Git Bul

sen kendine bak teyze oldun nbr biggrin.gif
zeyynepp
bunlar da benden smile.gif

ERBAY
mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... wub.gif

Gece YaÄŸmuru
Hediyelerin hepsi bu kadar mı huh.gif dry.gif Birasda altın falan taksanısa shifty.gif Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını rolleyes.gif w00t.gif
MINEU
ALINTI(diloÅŸ @ 01-31-2008, 15:08) Geri Git Bul
Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. wub.gif rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. rolleyes.gif onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. wub.gif hug.gif

olur söylerim diloş teysesi biggrin.gif
bugün o kadar hareketli ki prensesim annesinin doğum günü ya kendince eğleniyo galiba laugh.gif
eminim şiiri okuyunca da tekmelemeye başlayacaktır sleep.gif wub.gif
Gece YaÄŸmuru
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim dry.gif Zira kahrından yeri dar geliyordur sad.gif yuvarlan.gif

Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır sleep.gif Tekme tokat olacaktır w00t.gif
MINEU
ALINTI(*NATALIA* @ 01-31-2008, 15:20) Geri Git Bul
Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiÅŸ grin.gif wub.gif

tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder sleep.gif elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas laugh.gif
MINEU
ALINTI(zeyynepp @ 01-31-2008, 19:34) Geri Git Bul
bunlar da benden smile.gif

tÅŸk ederiz zeynep teysesi hug.gif
*NATALIA*
ALINTI(LaRsiE_ @ 01-31-2008, 07:23) Geri Git Bul
sen kendine bak teyze oldun nbr biggrin.gif

Sen sus Amca ayakvur.gif

Kız çocugunu da çok severim ha.. Beraber büyütelim mi kıs wub.gif Pek severim süslemeyi tongue.gif
MINEU
ALINTI(ERBAY @ 01-31-2008, 20:13) Geri Git Bul
mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... wub.gif

ayyyyyyy çok şeker bunlar wub.gif tşk ederiz erbay dayısı biggrin.gif
Gece YaÄŸmuru
ALINTI(MINEU @ 02-01-2008, 16:57) Geri Git Bul
tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder sleep.gif elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas laugh.gif

Elif teysesi kadar başına taş düşsün diyecem ama benim gibi bi güsellik abidesine yasık olacak dry.gif w00t.gif laugh.gif
MINEU
ALINTI(Gece YaÄŸmuru @ 02-01-2008, 16:40) Geri Git Bul
Hediyelerin hepsi bu kadar mı huh.gif dry.gif Birasda altın falan taksanısa shifty.gif Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını rolleyes.gif w00t.gif

alırsın almasına da teslim edermisin bilmiyorum huh.gif laugh.gif onun için sen sahmet etme kankim, ben toplarım hepsini w00t.gif
Gece YaÄŸmuru
Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman sad.gif Ben yardım ederim kankim shifty.gif w00t.gif
*NATALIA*
ALINTI(Gece YaÄŸmuru @ 02-01-2008, 07:18) Geri Git Bul
Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman sad.gif Ben yardım ederim kankim shifty.gif w00t.gif

Paragöz dry.gif Sen hep topragımı saf san demi dry.gif ( Alınma topragım sleep.gif laugh.gif )
MINEU
ALINTI(Gece YaÄŸmuru @ 02-01-2008, 16:51) Geri Git Bul
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim dry.gif Zira kahrından yeri dar geliyordur sad.gif yuvarlan.gif

Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır sleep.gif Tekme tokat olacaktır w00t.gif

kısım niye kahrolsun benim prensesim dry.gif tongue.gif

mutluluk tekmeleri bunlar bi kerem biggrin.gif
Gece YaÄŸmuru
Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen dry.gif laugh.gif Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli sad.gif Usaylı gören masum köylü crying.gif shifty.gif w00t.gif
güzelim
bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın..

bursercan
patıkler

secın arkadaslar hangısı olsun?
abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım smile.gif
deniz_kizi
bunlar benim sectiklerim...

bu da güzel annemize
MINEU
ALINTI(Gece YaÄŸmuru @ 02-01-2008, 17:26) Geri Git Bul
Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen ,Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli , Usaylı gören masum köylü

eğer sende safsan bendeee neee oliyim rolleyes.gif hamburger köfte oluyum laugh.gif

ALINTI(güzelim @ 02-01-2008, 23:38) Geri Git Bul
bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın..

güzelim çok tşk ederis hug.gif
MINEU
ALINTI(bursercan @ 02-16-2008, 17:34) Geri Git Bul
patıkler

secın arkadaslar hangısı olsun?
abla kızmı erkek mı onu bılmedıgım ıcın hepsını sectım

çok tşk ederim bursercan wink.gif bebeğim kız olacak inşallah kardeşim wub.gif daha önce de söylemiştim ama tekrar yazıyım benim favorim en üst soldaki patik biggrin.gif

ALINTI(deniz_kizi @ 02-16-2008, 23:45) Geri Git Bul
bunlar benim sectiklerim...

bu da güzel annemize

çok tşk ler deniz kızı hug.gif hepsi çok güzeller, benim patiğimde çok güzel biggrin.gif sıcacık ohhh laugh.gif
deniz_kizi
begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz

MINEU
ALINTI(deniz_kizi @ 02-25-2008, 19:45) Geri Git Bul
begendigine sevindim annemde bunu gönderiyor sana mutlu haberini bekliyoruz

ayyy çok tşk ederiz bebeğimle birlikte blushing.gif smile.gif valide teyseminde ellerine sağlık çok güzel olmuş biggrin.gif hug.gif
cloud
.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. clover.gif görüsmek

üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal.
sardunyam
mineucum anne oldu mu ?
MINEU
ALINTI(cloud @ 03-25-2008, 11:15) Geri Git Bul
.. lazim olur belki Mineu, yetisdireyim dedim.. clover.gif görüsmek

üzere diyorum ben artik sana.. hep mutlu kal.

çok teşekkür ederim sevgili cloud smile.gif lazım olmaz mı hiç, çok işimize yarayacak biggrin.gif en yakın zamanda görüşmek üzere wink.gif

ALINTI(sardunyam @ 03-25-2008, 11:19) Geri Git Bul
mineucum anne oldu mu ?

yok ablacım daha olmadı biggrin.gif hala anne adayı ama bu hafta cuma günü doğum iznine ayrılıyorum ve bir süre aranızda olamıycağımı belirtmiştim, sevgili cloud'da sağolsun ben gitmeden hediyesini yetiştirmek istemiş biggrin.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumlarý - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.