Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 08-08-2018 bütün bölümler

  1. Dan Brown’ın Başlangıç romanı hakkında ilginç bilgiler Dan Brown'un Cehennem isimli kitabında da yaşanana kitabın çevrilme süreci Başlangıç kitabında da aynı şekilde sürdürüldü. Kitabın tüm çevirmenleri ve editörleri ismi açıklanmamış olan bir şehirde haftalarca bir arada tutuldular. Dış dünyayla iletişim kurmaları yasaklandı. Çalışma odalarına girerlerken yanlarına hiçbir elektronik eşya almalarına izin verilmzken odalarından çıkrken de kağıt ve not defteriyle çıkmaları yasaklandı. Bu kişilerin aynı zamanda bağlı bulundukları yayınevlerine dahi bilgi vermeleri yasaklandı. Tüm bunlar için çevirmen ve editörler bir gizlilik anlaşması imzalamıştı. Kitapta bahsi geçen tüm mekan ve eserler yukarıdaki fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere gerçekte de var. Kitap bu yönüyle aslında okuyucusunu sanki İspanya turuna çıkarırmış gibi bir özellik taşımaktadır. (Bu Cehennem kitabında Floransa ve bir kısım İstanbul, Melekler ve Şeytanlar isimli kitabında ise Roma şehri için geçerlidir. Aslında diğer kitaplarında da ayı durum söz konusu.) Kitapta adı geçen Edmund Kirsch'un Tesla model X aracı Dan Brown'un kendi aracının modelidir.
    1 puan
  2. VE HEP BİRLİKTE BİR DAN BROWN KİTABININ DAHA SONUNA GELDİK, YENİSİNDE BULUŞMAK ÜZERE DİYORUM. KİTABI BENİMLE BİRLİKTE OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER İŞTE BU DA SİZE BU ANA KADAR BENİ TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİM.
    1 puan
  3. Sayfa 526: Akşamüstü güneşi Sagrada Familia'nın kulelerine vuruyor, Plaça de Gaudi'ye uzun gölgeler düşürüyor ve kiliseye girmeyi bekleyen turistlere sığınak sağlıyordu.
    1 puan
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.