Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sony Bravia OLED - Dünyanın İlk Akustik Yüzey Ekranı


Admin

Sony Bravia OLED - Dünyanın İlk Akustik Yüzey Ekranı

OLED Ustası
Eşi benzeri görülmemiş görüntü kalitesi, şahane ince tasarım ve etkileyici ses sunmanın tamamen yeni bir yolu ile, mühendislik sınırlarını her açıdan zorladık. Yeni Sony A1E BRAVIA OLED 4K HDR TV, yalnızca görüşünüzü geliştirmekle kalmaz, TV'nin neyle ilgili bakış açısını değiştirecektir. Mükemmel bir uyum içinde resim ve ses var.

Yeni BRAVIA OLED, heyecan verici yenilikleri sunan ilk Sony TV değil. Sony'nin ilk siyah-beyaz TV'den ilk Trinitron renkli televizyona, ilk 4K TV'ye, Sony'den 1960'dan beri en ileri televizyon teknolojisini getiriyor.

Dünyanın ilk Akustik Yüzeyi Tanıtımı

TV sesinde bir devrim
Ses dünyası, tüm TV ekranı etkin bir şekilde bir hoparlör olduğunda çok daha büyük bir yer haline gelir. Yeni bir Akustik Yüzey teknolojisi, resme mükemmel şekilde senkronize edilmiş net, geniş sesi ile size gerçekçi bir görüntüleme deneyimi yaşatır.

Enfes kontrast, mükemmel siyahlar.

Farklı bir tezatın kontrastı.
OLED piksellerimiz tek tek çalışır ve mutlak siyahı elde etmek için tamamen kapatılabilir. Bu üst düzey kontrast seviyesi, şaşırtıcı derecede gerçek olan bir görünüm için detay, derinlik, doku ve renkler ortaya koyar.


İçinde Olduğu Dizin:

Fotoğraflı Haberler - Alıntılar

· 191 fotoğraf
  • 191 fotoğraf
  • 55 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Kullanıcı Geri Bildirimi

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.