Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy Note Edge Görücüye Çıktı


Admin

Samsung Galaxy Note Edge Görücüye Çıktı

 

 

Samsung'un uzun zamandır dedikodulara konu olan kavisli ekranlı akıllı telefonu sonunda göründü. Daha önce yeni Galaxy Note 4 olabileceği yönünde yorumlar yapılan cihaz Galaxy Note Edge adıyla Note 4'ten bağımsız olarak ortaya çıktı. İşte cihazla ilgili detaylar.

 

Kavisli ekran teknolojisinin akıllı telefonlardaki ilk örneği olan Galaxy Note Edge kavisli ekranıyla daha fonksiyonel bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyor.

 

Bugün resmi olarak tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note 4'ün teknik özelliklerini barındıran cihazın farklı yanı ise ekranın sağ tarafında uzanan 160 piksellik kenar ekran. 5.6 inch boyutunda QHD+ ekran çözünürlüğüyle ortaya çıkan Galaxy Note Edge'in dokunmatik kenarı akıllı telefonların çehresini değiştirecek gibi görünüyor.

 

2.7 Ghz saat hızında çalışan Snapdragon 805 işlemciye sahip olan Galaxy Note Edge Adreno 420 grafik işlemcisini de içinde barındırıyor. 3 GB RAM ile gelen cihazın 32 ve 64 GB olmak üzere iki seçenekli depolama alanıyla sunulacağını da belirtelim. 16 MP arka kamerası bulunan cihazın 3.7 MP'de ön kamerası bulunuyor.

 

Cihazın çıkış tarihi henüz belirtilmezken bugün Galaxy Note 4'ün tanıtıldığı göz önünde bulundurulursa Galaxy Note Edge için Samsung bizleri biraz daha bekletecek gibi görünüyor.


İçinde Olduğu Dizin:

Fotoğraflı Haberler - Alıntılar

· 191 fotoğraf
  • 191 fotoğraf
  • 55 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.