Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy Note 4'un Yeni Özellikleri


Admin

Samsung Galaxy Note 4'un Yeni Özellikleri

 

Samsung’un tanıttığı yeni akıllı telefonu Note 4, yeni ve bir önceki modele oranla geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Almanya'nın başkenti Berlin’de yeni akıllı cihazı Galaxy Note 4'ü görücüye çıkardı. Yeni cihaz, bir önceki model Note 3’e göre pekçok geliştirilmiş özelliğe sahip.

 

3,7 megapiksel çözünürlükte ön kameraya sahip olan Galaxy Note 4, ön kamerası sayesinde 120 derecelik açıyla geniş özçekim fotoğraf çekme (Selfie) imkanı sunuyor. Samsung’un bir önceki cihazı Note 3’te 2 megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera bulunuyordu.

 

Samsug, Note 4’te ekran çözünürlüğünü hatırı sayılır bir biçimde arttırdı. Note 3, 1080 x 1920 ekran çözünürlüğüne sahipti. Note 4 ise, 1440 x 2560 ekran çözünürlüğüne sahip. Galaxy Note 4, Galaxy S5'teki gibi parmak izi okuyucusuna da sahip. Galaxy Note 4’te bu özellik bulunmuyordu.

 

Yeni cihazın depoloma kapasitesindeki değişiklik ise, kullanıcılar tarafından tepki çekti. Samsung, Note 4’ü 32 GB olarak tasarladı. Bir önceki model Note 3, 64 GB olarak piyasaya sürülmüştü.

Ekim ayında satışa çıkarılması planlanan yeni Galaxy Note 4, siyah, beyaz, altın ve pembe renkleriyle piyasaya sürülecek.


İçinde Olduğu Dizin:

Fotoğraflı Haberler - Alıntılar

· 191 fotoğraf
  • 191 fotoğraf
  • 55 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.