Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

23 Nisan... Anıtkabir'e kaç kişi girdi? Bilmiyoruz! Niye bilmiyoruz kardeşim?


erdogan

Ahıra kaç eşek girdi?, Kaç kişi gerdeğe girdi? Onu bile biliyoruz. 23 Nisan... Anıtkabir'e kaç kişi girdi? Bilmiyoruz! Niye bilmiyoruz kardeşim?

YILMAZ ÖZDİL NE DEMİŞTİ?

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü köşesinde Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e sert eleştirilerde bulundu. 23 Nisan'da Anıtkabir'i ziyaret eden kişi sayısının artık tutulmadığını kaydeden Özdil, 'Ahıra kaç eşek girdi?, Kaç kişi gerdeğe girdi? Onu bile biliyoruz. 23 Nisan... Anıtkabir'e kaç kişi girdi?

Bilmiyoruz! Niye bilmiyoruz kardeşim?' diye sordu.

 

TSK'nın cevabı

Genelkurmay'dan Yılmaz Özdil'e yanıt

 

Anıtkabir'i ziyaret eden kişi sayısının açıklanmamasına tepki gösteren Yılmaz Özdil'e TSK cevap verdi.

 

Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir ziyaretçi sayılarının ilan edilmediğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “TSK’nin; ATA’sına ve O’nun mirasına bağlılığı tartışılamaz” açıklamasını yaptı.

 

Genelkurmay Başkanlığı, “Anıtkabir ziyaretçi sayılarının açıklanması” usulünde değişikliğe gidilmesi üzerine yapılan eleştiriler karşısında internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Bazı basın ve yayın organlarında, Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden Anıtkabir ziyaretçi sayılarının yayımlanması hakkında haber ve yorumlara yer verildiğini hatırlatan Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinin düzenlenmesinin Genelkurmay Başkanlığının tasarrufunda olduğunu belirtti. Açıklama şöyle devam etti: “12 Ocak 2012 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı İnternet sitesi yeniden düzenlenmiş ve bu kapsamda site içeriğinde bazı yenilikler yapılmıştır. Ana sayfamızda; 'Güncel Duyurular', 'Olaylar' ve 'TSK Hakkında' başlıkları ile TSK’nin faaliyetlerinin fotoğraflar ile desteklenerek kamuoyuna duyurulması esas alınmıştır. Bu çerçevede, güncellenen sitemizde, Anıtkabir ziyaretçi sayısı, Anıtkabir sitemizde yıllık olarak verilmeye başlanmıştır. Günlük ziyaretçi sayısı, tarafımızdan kayıt altına alınmaya devam edilmektedir.

 

Basında ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bugüne kadar açıklama getirmememizin tek nedeni; TSK’nin, hiçbir temel dayanağı olmayan iddialarla, tartışmaların içine çekilmesine fırsat vermemektir. TSK’nin; ATA’sına ve O'nun mirasına bağlılığı tartışılamaz.”


İçinde Olduğu Dizin:

Fotoğraflı Haberler - Alıntılar

· 191 fotoğraf
  • 191 fotoğraf
  • 55 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.