Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bugünkü etkinlikler

  1. BÜTÜN
    GÜN


    30 Eylül 2017

    Free Flow Festival, Türkiye’deki İlk Uluslararası Hip Hop Kültürü buluşmalarına hazırlanıyor. Big Daddy Kane, MC Lyte, Ghostface Killah, Malik Yusef, Killah Priest, Ege Çubukçu, Sayedar, Önder Şahin, Tahribad-ı İsyan ve Ethnique Punch 30 Eylül'de Free Flow Festival sahnesinde olacak.
     
    Alanında öncü ve başarılı isimlerden oluşan line-up’ta, Hip Hop müziğin önde gelen Türk ve Amerikan isimleri sahne alacak. İyi müziğin kaliteli temsilcilerine sahneleriyle yeteneklerini sergileyecek Break Dansçılar ve Graffiti sanatçılarının eşlik edeceği Free Flow Festival, 30 Eylül’de KüçükÇiftlik Park, İstanbul’da!
     
    Hip hop'un en yetenekli ve otorite sanatçılarından biri olarak kabul edilen Big Daddy Kane; Beyaz Saray’da hip hop yapan ilk kadın sanatçı, söz yazarı, solist, DJ, tüm zamanların en üretken ve en saygın kadın Hip Hop sanatçılarından MC Lyte; hızlı flowları ve üzeri örtülü argolar barındıran duygusal bilinç akışı tekniğiyle yaptığı anlatımları ile ünlü Wu-Tang Clan üyesi Amerikalı rapçi Ghostface Killah; altı Grammy Ödüllü sanatçı, şair, söz yazarı ve yapımcı Malik Yusef; metaforlar içeren yoğun manevi şarkı sözleri ile tanınan Wu-Tang Clan üyesi Amerikalı rapçi Killah Priest; Türk Hip Hop sanatçısı, söz yazarı ve prodüktör Ege Çubukçu; Kadıköy Acil isimli hip hop topluluğu çıkışlı, Türkçe rap müziğin önemli isimlerinden Sayedar ve Önder Şahin; son zamanların hızlı çıkış yapan Türkçe rap grubu Tahribad-ı İsyan ve yeni nesil hip hop’un başarılı temsilcilerinden Ethnique Punch KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak! Ayrıca Türk DJ'lerin performansları festivalin ritmini tutacak.
     
    Free Flow Festival’de, müziğin yanı sıra Hip Hop kültürünün sokakta gelişen sanat ve eğlence biçimlerine de yer verilecek.
     
    Turbo ismiyle anılan ünlü graffiti sanatçısı Tunç Dindaş ve altı sanatçı arkadaşı graffiti performansları ile festivale renk katacaklar. Sokakta doğan ve tüm dünyaya yayılan break dans gösterileri, alanında yetenekli ve başarılı İstanbullu break dans sanatçıları tarafından festival katılımcılarına görsel bir şölen yaşatacak.

    Etkinlik detayları


    Etkinlik Takvimi 0 Yorum · 0 Kritik
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.