Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yam_yam' ca

  • başlık
    100
  • yorum
    47
  • görüntü
    378.145

Taciz Yetmez, Kezzap Atın !


yam_yam

1.114 görüntü

Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'ne yeni atanan müdür yardımcısı, okuldaki erkek sınıf başkanlarını toplayarak kısa etek giyen kız öğrencilerin peşine takılmalarını, önce uyarmalarını, sonra da gerekirse taciz etmelerini söylemiş. Böylece bundan rahatsız olan kız öğrenciler düzgün giyinmek zorunda kalacaklarmış.

 

Bence taciz yeterli değil. O erkek öğrencilerin ellerine birer kezzap şişesi tutuşturup, ibret-i alem olsun diye kezzap attırsınlar; daha etkili olur.

 

Şimdi "Bunu da mı hükümete bağlayacaksın?" diye soracaklar olabilir. Müsaade buyurursanız, evet bağlayacağım.

 

Geçtiğimiz yıl 7 bin okul müdürünün görevlerinden alınarak yerlerine AKP'li kadroların nasıl atandığını şuradan görebilirsiniz :

http://www.sendika.org/2014/08/7-bin-mudur-gorevden-alindi-egitim-tarihinin-en-buyuk-kadrolasma-operasyonu/

Bu yeni atanan kadrolar içerisinde "liyakat" arandığını düşünmek fazlaca saflık olur. Her söylemini, her eylemini daha fazla muhafazakarlaşma adına yapan hükümetin, atadığı kadrolardan ne beklediğini tahmin etmek de zor değil. Evet, insanlığını kaybetmemiş, hiç bir aklı başında yöneticinin böyle bir işe kalkışacağını düşünemeyiz; ancak artık kraldan çok kralcı olanların el üstünde tutuldukları da yadsıyamayacağımız bir gerçek. Yadsıyamayacağımız bir gerçek daha var ki, normalde kanımızın donmasını bekleyeceğimiz haberlere artık şaşıramıyoruz bile ve ne yazık ki bunlar daha iyi günlerimiz.

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.