Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

about.me

  • başlık
    8
  • yorum
    35
  • görüntü
    53.435

İyi ki Varsın...


about.me

1.691 görüntü

Canım.. Herşeyim..

 

Masalsı bir aşkın içindeyim seninle.. Her geçen gün daha da bağlanıp sevdiğim kıymetlimsin. Mutluluk ve huzurla geçecek uzun yıllar var önümüzde. Yaşadığımız her an çok özel ve daha niceleri var kim bilir.

 

İyi ki girdin hayatıma.. İyi ki gelip buldun beni.. İyi ki sarıldın sımsıkı.. Güzel gözlerin sevgiyle baktıkça hayat buldum ben.. Güvendiğim, yanında huzuru bulduğum harika insan, hep yanımda ol dün ve bugün olduğu gibi.. Sen de istedikçe, sevgi ve saygıyla eşin olmayı sürdüreceğim..

 

Seni çok seviyorum bir tanem..

 

 

2 Yorum


Önerilen Yorumlar

Sevgi ve aşk karşılık bulduğunda nasıl da doyumsuz. Mevcut tüm zamanların hepsinin bile yetersiz gelmesi ne demekmiş öğrendim seninle. Her şeyin toplamı dahi, sevgini yerinden bile kıpırdatamaz terazimin kefesinde. Kim okumaya gerek duyar ki aşkı anlatmaya çalışan Mevlana'yı, böylesi bir aşkla biz gibi bizzat yanıp tutuşurken alev alev. Aşk biziz, biriz, tamız, hem yokuz, hem de varız. Dünya, hesaplar, insanlar, amaçlar varmış bize ne, üstünde durduğumuz tertemizliğimiz gibi beyaz bulutlardan cennetimizde duyulmayan sesler onların hepsi de. Birbiri etrafında el ele dönen iki pervane olmuşuz, gözleri kamaşmış yüzleri gülen. An durmuş, zaman akmaz, mekan yok olmuş, tek atan kalbimizin sesinin huzuru doldurmuş içimizi, erişilebilecek son noktasındayız mutluluğun, aşkın, sevginin, saflığın, güzelliğin ve iyiliğin.

Tutku doluyum her zerrene ve varlığına, bir tanecik güzel eşim, bir tanem...

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.