Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

about.me

  • başlık
    8
  • yorum
    35
  • görüntü
    53.225

Aşk Kokusu


about.me

6.155 görüntü

Tarifsiz bir aşkla, tutkuyla bağlıyım sana sevgilim. Seninle geçen her saniye eşsiz güzellikte. Yaşadıklarımız öyle derin, öyle güzel ki. Tüm olan bitene inat, herkese ve herşeye inat katlanarak büyüyor sevgimiz. En güzel anınız ne diye sorsalar hiç birini eleyemem. Her biri ayrı ayrı kıymetli ve özel.

 

Aşkım, nefesim, herşeyim; sesiyle neşelendiğim, bakışıyla büyülendiğim, dokunuşuyla kavrulduğum sevgilim çok seviyorum seni. Öyle ki, yanındayken tüm dünyadan uzaklaşıyorum, unutuyorum ne varsa. Bir sen oluyorsun her anımda, soluğumda. Hayata anlam katan ne varsa seninle geliyor, yaşanıyor bir tanem.

 

Bakışların aşka davet, dokunuşların sanki alev tenimi yakan. Her zerremde aşkı yaşıyorum, seni hissediyorum.

 

Radyoda harika müzikler çalıyor. Akşam yemeğimiz hazır. Kadehlerimizde içkimiz, dilimizde şarkılar. kitchen_love.jpg

 

 

Müzik eşlik ediyor aşkımıza. Gözlerin konuşuyor sanki. Uslanmaz,yaramaz bir adam. Türlü çılgınlığa davet. Kulağımızda etkileyici müzikler ve biz aşk şarhoşu. Sadece sen, ben ve müzik var. Dudaklarımız değiyor birbirine usulca. Minik sevgi öpücükleri konduruyoruz.Saçlarını okşuyorum öperken güzel yüzünü. Ilık bir esinti nefesin boynumda,okşuyor tenimi. Müzikle kendimizden geçiyoruz. Dokunuşların tutkulu. Bu yaşadığımız aşkın doruk hali sevgilim. Dudaklarımız kenetleniyor çılgınca. Zaman, yer mekan kimin umrunda. Kaynayan bir lav nehri bedenlerimiz.Tenin tenime değince ürperiyor her yanım; sen diyor sanki, seni istiyor. Soluk soluğayız, vücudumda geziniyor parmakların nefesin. Büyüleyici bir akşam bu, bitmesini istemediğimiz. Vücutlarımız dans ediyor müziğin her bir notası ve dokunuşlarımızla. Tutkulu bir aşkın buluşması yaşadığımız. Kollarındayım sevgilim, seninim. Kopalım tüm gerçeklikten, karışalım birbirimize. Dudaklarım geziniyor teninde, seni hissetmek seni yaşamak ne muhteşem bir duygu bir tanem. Belimden kavrayıp delice öperken kıvranıyorum kollarında. Ateş oluyorum, seni hissetmek istiyorum hadi durma sevgilim. Harikasın bir tanem, can veriyorsun bedenime. Ter içindeyiz, nefes nefese. Kucağına alıp odamıza götürüyorsun beni. Yok böyle bir tutku, vücutlarımız bir, dans ediyoruz sanki içiçe. İnlemelerimiz duyuluyor çalan müzikle beraber. Şiddeti artıyor sevişmemizin daha tutkulu, daha arzulu. Doruklara ulaşıyoruz birlikte tüm şiddetiyle. Yorgun, huzur dolu rahatlamış bir şekilde uzanıyorsun yanıma.

 

Usul usul öpüyoruz okşayarak birbirimizi. Sarılıp uykuya dalıyoruz sayısız geceler gibi yine öylece..

CoupleSleeping.jpg

 

 

  • Beğen 1

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

Her mısrası coşku dolu bir şiirsin. Alev alev yakıp, su gibi huzur veren, neşe dolu rüzgarımsın sen. Gölgelerden korkmadan çıktık aydınlığa. Bulutlar fısıldıyor aşkımızı, çiçekler söylüyor şarkımızı tüm dünyaya. Bir bataklıkta ahenkle dans eden iki sazız fırtınada.

 

Kavurucu aşkınla ürperen bedenim, arzunla kıvranıyor susuz kalmışçasına varlığına. Ruhlarımız öpüyor tenimizi, kesiyor nefesimizi. Yay gibi gergin ve dipdiri sevişmeler süslüyor sevgimizi. Sarmaşıklar gibi kavrıyoruz bırakmamacasına, çağlayanlar gibi sarsılıyoruz tutkularımızda.

 

Aşkın meyvası olmadıkça bir sevişme, yaşayamaz yaşadıklarımızı asla kimse. Hani hiç dokunmadan gözlerimizle sevişmiştik bir kere, belki de ihtiyacımız yok artık ne dersin, bedenlerimize.

kissing,sexy,couple,kiss,love,lovers-6ae7910593da1e9d412e3f13a62b03ba_h.jpg

  • Beğen 1
Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.