Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aries' Blog

  • başlık
    37
  • yorum
    140
  • görüntü
    52.614

Gezip görülesi yerler


Aries

1.203 görüntü

Yurdumuzun her yerinin ayrı güzellikte olduğunu biliyoruz.Hele ki gezip gördükten sonra söylenenlerin yetersiz olduğuna şahit oluyoruz..

 

Son aylarda yaptığın birkaç gezi satırlara sığmayacak güzellikler barındırdı..Her karesini paylaşmak istesemde sanırım sayfalar yetmez..

 

İzmir çıkışı Afyon,Burdur,Denizli,Muğla arası çok güzel bir gezi yaşadım..

 

Nadir kullanılan otoban ve şehirler arası ana yollar harici,dağların arasından geçen ,genelde virajlı,bazen toprak,köylere ulaşımda kullanılan yollar tercihimiz oldu..

 

Bu ne güzellik,manzara desen muhteşem..üzerinde hala bir kısım karların erimediği dağları yakından görmek doyulamaz bir görsel..yeşilliğin her rengi,havası ona keza,üzerinde alabalık çiftlikleri kurulmuş dereleri,çayları..yol kenarlarında her çeşme başı ve köy kahvesinde molalı çay keyfi..çiçeklerin,böceklerin çeşitliliği..

 

Ula'dan dağ yolu ile Kale yönüne geçerken ,yol kenarına yeni dikilmiş birkaç meyva ağacı,bunları sulamak için hortum ile getirilmiş suyun kenarında mola verdik..aşağımızda uçsuz bucaksız harika manzara,bağır bağırabildiğin kadar ... stuart.gif

 

Dağ inişimizde akan çayda balık avlayan köy çocukları,çay üzerinde tek kişinin geçebileceği eski asma köprüye binişimizi merakla ve şaşkınlıkla seyredişleri ..

 

Her zaman son durağımız abimlerin çiftliği..1 ya da 2 gece kalındıktan sonra tekrar yola devam..

 

Çiftliğin gündüzü kadar gecesi de bir başka..evin çatısındaki terasta abim,yengem,ben,çiftliğin dünya tatlısı 4 köpeği,gelsin çaylar kahveler..Genelde Üç'ün yeri kucak olduğu için sıkılmadan bıkmadan doyasıya sevebilir ve oynayabilirsin.. wub.gif

 

Sabah çeşitli kuş ve bülbül sesleriyle uyanmak..Çatıdaki güvercin sesleri...

 

Kahvaltı sonrası arazide meyva ve ceviz ağaçların bakmak için yürüyüşe çıktım..Elma ağacının yanında iken uzaktan yanında haydut,boms (kurt köpekleri)ve üç ile birlikte abimin atv motor ile geldiğini gördüm..

 

Beni almaya ailece geldiler.. shaun.giftongue.gif

 

Adrenalin,macera istersen atv motora binersin..Hangi çukura,tepeye götürecek diye ürpererek ve heyecanla arkaya yerleştim..

 

Çığlık kıyamet araziyi dolandıktan sonra evin kapısına yaklaşırken sanki virajı alacak gibi iki tekerler havada olacak şekilde direksiyonu kırdı(Bunu her zaman yapar ve beni ne zaman devrileceğiz düşüncesi kaplar).. islik.gifforgiveme.gifw00t.gif

 

fotoraf0359c.jpg

 

fotoraf0365.jpg

 

fotoraf0342q.jpg

 

Haydut,Boms ve Paris hug.gif

 

 

 

 

  • Beğen 1

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.