Zıplanacak içerik
  • Üye Ol
  • başlık
    4
  • yorum
    8
  • görüntü
    7.031

Bir Malın Günlüğü:Azkaban Tutsağı :)))


agopun kör kazı

1.056 görüntü

Yok yaa bu nasıl bir başlık böyle ?

Bir an için son yıllarda moda olan bu film isimlerine özendim.Bu yazı bir devam yazısı olduğu için böyle bir başlık açtım ama isim bulamadım.

Eskiden Jaws vardı sonra Jaws 2 falan devam ediyordu.Sonradan değişti bu isimler.Yok işte yüzüklerin efendisi ikiz kule gibi neyse efendim benim konum bu değildi aslında ama böyle başladım işte.

 

11:28 Gözlerimi tam açamadığım için saati net göremedim iki uzun çubuk ve kıvrık rakamlar bu saati yazmama sebep oldu.

 

12:45 Kendime geldim.Hoşbuldum ama kendimi tanıyamadım.

 

13:00 Kahve ve donut yedim hahhaha yokk yok ben türkiye de yaşıyorum çay ve poğaça (ki o da bayat) idare ettik işte.

 

14:00 Kapıcı gazeteleri bırakmış.6 tane gazete var sabah akşam hürriyet milliyet radikal cumhuriyet...kapıcı beni hiç sevmiyor o da cumhuriyet okuyorum diye :biggrin: iş gereği canım anlamaz ki...

 

15:40 bir kaçı bitti ama şu an aklımda tek kalan akşam da Serdar Turgut' un yazısı .yazılarını özlediğini yazmış evet evet özledik maannn

hemen yazıdan bir süper nokta Robin Williams'dan:

"‘Yaradan erkeklere başlıca iki önemli organ vermiştir: Beyin ve . Ama ne yazık ki ikisinin aynı anda çalışmasına yetecek kan vermemiştir" demişti ünlü komedyen.

 

hooooovvvvvv süper süper tapıyorum sana....Bundan sonra anlaşılacak ki yazı yazmadığım zaman buraya, kanım başka yerlere doğru yol almıştır.

 

17:30 Başım dönüyor gazete okumaktan.Yemekteyizzz.Bu insanlar hiçbir yemeği beğenmiyor.10 bin lirayı kapmak için her türlü aşağılama var.Ama inanmıyorum bu insanlar bu kadar kötü yemek yapamaz.İzliyoruz işte yemekleri usulüne göre yapıyorlar az-çok (güzel bıyıklı bir amca vardı o hariç).

Hatırlarmısınız bir aşçı intihar etmişti. Michelin yıldızı 3 ten 2 ye düşürülünce gururuna yedirememişti intihar etmişti.Adı da Bernard Loiseau idi.Bu beyefendi yaşasaydı ve bu programa katılıp yemek yapsaydı bizimkilere, herhalde program sonrası çarmıha gererdi kendini.

 

19:30 Bütçe görüşmeleri...Meclisin en izlenesi hali.Birbirlerine Löpen dediler bir saat löpen nedir dedim kendi kendime.Löp löp yiyen yutan anlamında mı dedim.Yoksa lümpen mi demek istediler dedim.Öpen mi demek istediler dedim.Jeton geç düştü. Le Pen demiş vekil.. varya aşırı sağcı o işte..Eğlenceliydi.Görüşülmesinin devamına..

 

21:02 uyumuş kalmışım.Ömrüm uyanmakla geçiyor yaa...

 

21:28 TV de bişey yok.en iyisi DVD izlemek.Lost un 7. sezonu gelmiş onu aldım.Ama daha 6. sezon çekildimi ki :unsure2: galiba içinde ümit besen çıkacak

 

22:00 İçinden ne çıktığını söylemicem :wub2:

 

23:00 hayır hayır söylemicem :excl2:

 

00:00 yok yok ısrar etmeyin :biggrin: başka bir film izlicem

 

00:05 Batman: The Dark Knight (Special Edition) işte bu güzel

 

03:14 uyuduuu....

4 Yorum


Önerilen Yorumlar

ne iş ile iştigal ediyosunuz ayıptır sorması?

yani böle uyunabilen bi iş varsa reca ediim benim çok güsel bi özgeçmişim varıdır,eminim böle yatmaya ve filim seyretmeye uygunumdur.

ellerinizden öperimdir.

Yoruma sekme
Yav ben sana çok özeniyorum biliyormusun?

Bütün gün yan gelip yatıp yiyip içiyorsun ne ala bir hayat :rolleyes:

bu öyle kolay bir iş değil...

 

hayat dolduracak boşluklar lazım şu anda ben ve benim gibiler başarıyoruz :)

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.