Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yasark's Blog

  • başlık
    25
  • yorum
    19
  • görüntü
    56.883

4 Yorum


Önerilen Yorumlar

Bayram gelmiş benim başım gözüm üstüne

 

Bir çocuğun babasını bekleyen gözlerinde olmayacağım bu bayram,

 

Yarım kalmış bir genç kızlığı annesinde arayan büyümüş bir çocukluğun özlemiyle yanmayacağım bu bayram.

 

Sevdiklerimle,sevgi çemberi ile boğulacak bir derya isterim bu bayram sadece...

 

iyi bayramlar

Yoruma sekme

ben bunu söylerken bir cocuğunbabasına bana bayramlık almayacakmısın derken babanın cocuğun yüzene nasil yada gözlerine nasıl baktığını da düsünelim bir işverenin calıştırdığı elemana bayramda para veremeyeceğini düşündüm.Bayrama bir hafta kala işsiz kalan binleri de.

Yoruma sekme

"bayram gelmiş neyime" derken ne demek istediğinizi çok iyi anladım.Çocukluğum da benim için bayram demek babamın alacağı tek bir bayramlık ile o kadar özel olurdu ki.Büyüklerimden önce kalkar ,herkesten önce bayramlıklarımı giyer,hemen kendimi sokağa atardım.Ne kadar da masumdu kıskançlıklarım,başka çocuklara hava atmak için;''bak bunu benim babam aldı" demek,o kadar güzeldi ki anlatamam.

 

değerli arkadaşım,başlığı görünce hiç düşünmeden tıkladım.Acıyı yaşamasanız da o size tanıdıktır.Tek cümle ile anlatıverdiğiniz o çaresizlikleri,o hayalkırıklıkları,o acıları bende çok iyi bilirim.Ve belki de bana çok tanıdık olan bu acıyı yaşamadığım için,başım gözüm üstüne dedim gelen bayrama...

 

çünkü benim babam,benim annem,benim sevdiklerim hala varlar,onlarla paylaşacağım bir bayram;daha ne isterim ki!

 

değerli forumdaşım,bir çocuğun gülümseyişi benim için hayattır,ağlayışı ise ölüm...hayat ve ölüm arasında ki ince çizgiyi hesaplarım her daim üşüyerek...onun için dolu dolu yaşamak istiyorum bu bayramı.

 

Size,bu yazıyı okuyanlara,okumayanlara...zulme kesilmiş coğrafyalar,ölüme mecbur bırakılmış kaderlere inat...iyi bayramlar tekrar canı gönülde herkese...

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.