Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taylan Abi'nin Yeri

  • başlık
    12
  • yorum
    51
  • görüntü
    16.629

Esasında....


Taylan Abi

839 görüntü

Buraya kadar gelmişsin, benim sana birşeyler anlatmam lazım değil mi canım arkadaşım? Bu merakın, bu zahmetin bir bedeli, bir kazanımı olmalı bence. O vakit yazalım, forumla ilgili olsun hatta canın da sıkılmaz böylece.

Ne zaman bu forum için web adresini tıklasam beni karşılayan GÜNCEL KONULAR başlığı oluyor. Her ne kadar ilk anda buraya yönlenmek istemesem de, kendimi burada buluveriyorum. Tamam, siyaset severim, laf sokmaya bayılırım, laf sokup ayılttıkça keyiflenirim. Ama beni buraya çeken bu değil bunu itiraf etmek isterim.

Kimler var bu başlık altında? Örümcekler var,******* var (kafasına vura vura anlatsan anlamaz), yobazlar var (mürekkep yalamışları yalamayanların yanında mikroskobik ölçüde) ve akıl fikir mantık sahibi objektif insanlar var. İsim isteme benden n'olur. Söylerim gerekirse.

Ama benim buraya geliş amacım, siyaset dışında yazabildiklerim. Nazan Teyzem bilir, son konuşacağım şeydir siyaset. Ben hayat adamıyım esasında. Kadın erkek ilişkileri konu başlığında yazmak istiyorum bazen ama orada genellikle fikir belirten arkadaşlarımın hayat tecrübeleri ile örtüşemiyorum. Basit olduklarını söylerek onları incitmek istemem ama çok boş sözler ve anlamsız yazışmalar var canım arkadaşım. Okusan inan hak verirsin. Belki de 10 yıl öncesine dönemeyişimin handikapıdır bu. Belki de yaşlanmışımdır, bilemiyorum.

Televizyon ve radyo ile ilgili yazıyorum, turizm ile ilgili yazıyorum, Birbirimizi Tanıyalım başlığında yazıyorum, Aşk Sevgi Güzellik hakkında yazıyorum, Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazıyorum, Askerlik İşlemleri hakkında, Vize İşlemleri Hakkında, Çevremizi Nasıl Koruyabiliriz hakkında yazıyorum vs.. Bana, Güncel Konular başlığı altında satır satır laf anlatan tiplerin hiçbiri yok!!! Hayır cevap veremediklerinden değil, adamların bu konularda söyleyebilecek bir sözü yok. Kapasiteleri bu. Dünya bir öküzün boynuzları arasında onlar için. Anlatabiliyor muyum derdimi? Gerçek bu. Sevgisiz, genel kültürsüz, bunlara saygısız, hayata ilgisiz tipler arasındayız.

En keyif aldığım şey ise Nazan Teyzem ile eskiden yaptığımız "sahipsiz başlıklara yorum yazma" olayımız. Hoş, bunu Nazan unuttu artık. Olsun. Ben yine de sahipsiz ve yorumsuz başlıkları aramaktayım.

Hala okuyorsan eğer, ben de seni seviyorum sevgili arkadaşım. Bloglarıma inceleme yazmayanları sevmiyorum dersem yalan olur belki ama yorum yazanları daha çok seviyorum. Al bi itiraf daha sana.

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

doğru söze nedir.insanların güncelleri kişiliklerine göre farklılık gösterir.kimisi siyasette didişmeyi,kimisi sporda itişmeyi,kimisi magazinde ...,halbuki aynı konularda şikayetlerden didişmelerden çok çözümlerden konuşulsa herkes için yararlı olacağı bir gerçektir.

yanlız ''yaşlanmışım'' sözü pek olmamış.insanın fikirleri yaşlanmaz olgunlaşır.

saygılar :iyi:

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.