Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taylan Abi'nin Yeri

  • başlık
    12
  • yorum
    51
  • görüntü
    16.627

Otel şeysi


Taylan Abi

953 görüntü

Evinizmiş gibi yapan ama asla eviniz olamayacak bir yer.

Ne sıklıkta ihtiyaç duyarsınız bilmiyorum ama hayatımda önemli bir kısımdır kendisi. Güzel olan tarafı suya sabuna dokunmadan, çarşafa havluya yer aramadan dağıtabilecek ve döndüğünüzde toplamayacak olmanızdır. Kahvaltı karga bokunu yemeden hazır, çay kahve süt portakal suyu vişne soda hede hödö emrinize amade, omletiniz nasıl olsun sorusu da yanında promosyon, beğenmezsen yanında kıymalı-peynirli-patatesli-ıspanaklı börek çeşitleri mevcut. Peki insan neden otel kullanır? Sorunun cevabını ikiye ayırarak devam edelim isterseniz;

Kızlar çok büyük bir oranla tatil için, az biraz da iş nedeniyle kullanır. Ama erkekler öyle mi ya? Evi müsait olmayan kankanız süpppper bir atraksiyonla bardan bir bomba ayarlamıştır ve arayacağı ilk kişi sizsinizdir, bombanın tesir gücünü artırabilmek için o geceyi dışarıda geçirebileceğinizi söylemiştir. Ya da bombayı siz ayarlamışsınızdır ama bombanın patlama saati ile sizin saatiniz arasında ölümcül bir fark vardır. Ya elinizde patlayacaktır ya da otelde. Karar vermeniz için geçen zaman beyniniz ile cüzdanınız arasındaki mesafenin ışık hızı ile katedilmesi kadardır zannımca. Evli erkeklerin eşleri ile tartıştıklarında, kendilerini en erkek hissedecekleri zaman aralığı yine bir otel gecesindedir. Arkadaşlarınızın en “sote” otel hangisi diye düşünürken sizi aramaları da ayrıca bir hovardalık kaynağınızdır, ortamlarda anlatıldıkça artık daha delikanlısınızdır.

Eh, peki bu erkekler hiç iş için kullanmazlar mı bu oteli? Bu gruba ben giriyorum sevgili okur. Kendimi en yalnız, en uzak (3 boyutlu, sınırsız uzaklık), en özlem dolu hissettiğim yerdir "burası". Özlemeyeceğimi sandığım hatta aklıma bile getirmediğim şeyleri özlerim ben. Eski sevgililerim, okumadığım kitaplar, harcandığım insanlar, harcadığım insanlar, seyrettiğim filmlerdeki sahneler, seyahat sırasında yolda düşündüklerim, gördüklerim… Her hafta yaşarım üstelik bu duyguları Konya’da ya da İstanbul’da. Tamam İstanbul’daki patlamaya hazır bombalara diyecek sözüm yok ama Konya’da mayın tarlası vardı da biz mi yürümedik yahu? :)

Lafın kısası diyeceğim şudur sevgili okur, tatil istiyorum ben. Çok çalıştım, kafayı yemek üzereyim.

Çok mu belli ettim?

(22.08.2007 Hotel Bera, Konya. No:1602, 6 kat. Gardropta seccade, minibar'daki en sert içki Sırma Soda, valizde 7 adet bira, 4 fıçı 3 normal Efes)

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.