Zıplanacak içerik
  • Üye Ol
  • başlık
    4
  • yorum
    8
  • görüntü
    7.024

Bu blog hakkında

Açgözlerini ey Kaz

Bu blogdaki başlıklar

canım seni çok boşladım değil mi?

ah benim zavallı günlüğüm.günlük olmaktan çıkıp "yalnızlık" oldun sen.seni çok boşladım değil mi canım benim? hiç kimse de gelip bakmamış sana "nasılsın" "napıyorsun" diye.ahh böyledir bu hayat.aç susuz kalmışsın...iki kelam yorum da etmemişler sana ki senin suyun aşın kelimedir ...   olsun ben geldim bak yemeğini suyunu getirdim bol bol...sen hiç üzme kendini.   yanii bu kadar acılı hale getirilirr günlüğüme yazmamak neyse   HAY ALLAH İYİLİĞİNİZ VERSİN .

agopun kör kazı

agopun kör kazı

Bir Günün Mallığı

12:30 uyandım hahahhaha yok yok böyle başlamayacağım artık. çok eleştiri aldım (uyuyamayanlar tarafından)   ama geç uyandım yine bir can sıkıntısı ne yapacağım gibi ıvır zıvır düşünceler   akşam fifti sent gelcek onun heyecanı içindeyim bir yandan da...fifti bize ne sent ti dedim acaba onu bekliyorum merakla...   neyse o sırada meclisi izliyordum 50 kuruşa cilve yaparcasına elleri bir yukarı bir aşağı kaldırıp indiriyorlardı acaba onlarda onun gelişini mi kutluyorlar bir rap figürü ile d

agopun kör kazı

agopun kör kazı

Bir Malın Günlüğü:Azkaban Tutsağı :)))

Yok yaa bu nasıl bir başlık böyle ? Bir an için son yıllarda moda olan bu film isimlerine özendim.Bu yazı bir devam yazısı olduğu için böyle bir başlık açtım ama isim bulamadım. Eskiden Jaws vardı sonra Jaws 2 falan devam ediyordu.Sonradan değişti bu isimler.Yok işte yüzüklerin efendisi ikiz kule gibi neyse efendim benim konum bu değildi aslında ama böyle başladım işte.   11:28 Gözlerimi tam açamadığım için saati net göremedim iki uzun çubuk ve kıvrık rakamlar bu saati yazmama sebep oldu.  

agopun kör kazı

agopun kör kazı

Bir Malın Günlüğü

09:00 uyandım allah kahretmesin !!!   09:30 ne yiyeceğiz?? oooff   10:00 çok fena hareketler bunlar plates bahane ebru abla şahane   10:30 aaa kadınlar birbirini dövüyor   11:00 petek cingözün programında da kavga var.Kahvaltı dokundu galiba kusucam   12:00 yunanistan karışmış polis bir genci vurdu diye bizimkilerde şaşırmış sebep bu mu diye   13:00 oktay usta bol keseden tarif veriyor elimde kaşık kalakaldım.Belki bir gün yaparım   13:30 pizzacıyı aradım "piza var mı ?"

agopun kör kazı

agopun kör kazı

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.