Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yayamaz Kayımca's Blog

  • başlık
    17
  • yorum
    14
  • görüntü
    27.760

degermi?


Yayamaz Kayımca

1.400 görüntü

düsünme diyorum.. düsünme gececek hepsi.. rüya bittiginde yeni bir sen olacaksın diyorum.. diyorum ama dediklerime ben bile inanmıyorum ki.. senin arafına sıkısıp kalmısım, cehennemine cekip götürüyorsun beni.. hani senin oldugun yer cennetten baska bir yer olamazdı ? var bir celiski degil mi ? evet.. seninle ucuyorum.. seninle büyüyorum.. senin icin akıyor gözyaslarım..

-“deger mi lan !?” diye soranlara, basımı öne egip sessizce cevap veriyorum.. sana sorsam ne diyeceksin sevgili ?

 

Artık nesnelerle konusma alıskanlıgıma yeniden basladım biliyor musun ? bıraktıgım ilaclar yakalıyor beni belki de.. gözümü kapattıgımda yalnızca seni görüyorum.. beyaz bir elbise icinde, elinde gül.. bana “hoşça kal” diyorsun sanki.. düsünüyorum da, acaba fiziksel iskenceden daha mı zor bunu yasamak ? dayanılmazlıgın bir parcası oldun ütopyalarımda.. “çık git” diyemiyorum, silemiyorum hafızamdan.. kalbimle aklım birbirlerine düsman olmus.. uykusuzluk en iyi arkadasım.

 

“olacaklar sensiz olsun..” diyor müzisyen.. ya aslında hicbir sey olmayacaksa ? ya da olmayacak olanı bile seninle hayal ettiysem ?..

 

akıl sır erdiremiyorlarmıs yaptıklarıma.. ben ne yaptım ki bu zamana dek..

 

sessiz cıglıklarımla bozuyorum moralleri.. gecenin bi vakti tek basıma yürüyorum sokaklarda.. korkmuyorum.. sen aklımdayken calısmıyor korku duygularım..

 

son sigarayı icemiyorum, cünkü senden kalan hatırası var.. icmeye niyetlensem bile yakamam, cakmak da dogrudan senden olmasa da “hatıra”..

 

en iyisi gökyüzüne bakıp hava almak diyorum.. derin bir nefes.. 2-3 saniye cekiyorum havayı icime.. aynı yavaslıkta veremiyorum, bıkkınlıgın verdigi ruh hali bir anda bıraktırıyor havayı.. bu sefer de aynı sehrin havasını soludugumuz gercegi carpıyor suratıma.. gözlerim bir anda doluyor.. ah evet, buna sizofrenik belirtiler deniyor”mus”..

 

-"hastır ordan!" diyorum ben de onu diyenlere.. iyiyim ben.. iyiyim..

 

ne hayaller kurmustum oysa.. seninle elele yagmur altında dolasacaktık istiklalde.. dünyanın en sanslı erkegi sayacaktım kendimi o an.. yagmur yagdıkca ben ruhumu sana emanet edecektim..

 

daha fazla yazmak istiyorum seni, satırlara, paragraflara sıgma istiyorum ama parmaklarım her “enter” tusuna basmamda titriyor.. sen benim icin hayalsin, hayalden öte..

 

aklımın odalarını seninle doldurdugum icin yok belki de son bir aydır o “uyku” denilen yapı..

 

ama yine de zorlayacagım kendimi, yine basımı yastıga gömüp dudagımı ısıracagım..

 

sen simdi uyuyorsun ya.. …

  • Beğen 1

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

Harikasın sen... :)

Hep sevdiğimiz, seveceğimiz can dostumuzsun bizim sakın unutma...

Kalbinle birlikte gönderdiğin kahve fincanıyla kahve içiyorum şu han ve melekler kadar hafif, sıcacik yüreğine dokunur gibi hissederek...

Sen İyiki varsın...

Ve senin dostluğuna gerçekten 'Değer' inan...:clover:

 

Kocaman dost sevgiler...

  • Beğen 1
Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.