Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sardunyam's Blog

  • başlık
    66
  • yorum
    88
  • görüntü
    68.313

BAKANLIKLAR VE DEVLET KİMLERİ KORUR?


sardunyam

1.029 görüntü

Bu ülkede 15 yaşında hamile çocuklar infaz ediliyor, siz hangi gelişmişlikten, demokrasiden, eşitlikten ve barıştan söz ediyorsunuz?

 

 

Kuzenleri tarafından tecavüze uğrayıp töre cinayetine kurban giden Hatice'nin cenazesini almaya kimse gelmedi.

 

 

15 yaşındaki Hatice D.'nin cenazesi, Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü çalışanlarınca defnedildi.

 

 

Amcası tarafından polis nezaretinde Diyarbakır'a getirilen Hatice D.'nin cenazesi, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na getirildi. Mezarlıktaki mescitte kılınan cenaze namazının ardından Daşlı'nın cenazesi, belediyeye ait cenaze aracına konularak defnedileceği yere getirildi.

 

 

Cenaze, aralarında Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve çalışanlarının da bulunduğu bir grup tarafından taşınarak, önceden hazırlanan mezara ceset torbası içinde defnedildi.

 

 

Cenazeye bazı kadın derneklerinden bir grup da katıldı. Gruptan bazı kadınların defin işlemi sırasında gözyaşlarına hakim olamadığı görülürken mezarlıkta yoğun güvenlik önlemi alındığı dikkati çekti.

 

 

Öte yandan mezarlığa geldikleri öğrenilen D.'nin amcası, annesi ve eniştesinin basına görüntü vermemek için ortaya çıkmadığı belirtildi.

 

HATİCE'NİN CENAZESİNİ 20 KADIN KALDIRDI.

 

 

Devlet bir kefen bile bulamadı, katilleri ve tecavüzcüleri kimse görmedi, adlarını bile söylemediler ki toplum içinde yaşayabilsinler. BDP bunu görmezden geldi. Herkes gözlerini kapattı, kulaklarını tıkadı, ağızlarını mühürledi.

 

 

15 yaşında bir çocuk kefensiz defin edildi. Üzerine toprağı kepçeyle attılar sanki bir cüzzamlıydı, sanki vebalıydı, sanki günahkardı. Elleriniz Hatice’den daha mı temizdi? Ya yürekleriniz…!

Katilleri, sapıkları, canileri koruyup kollayan devlet yine bir çocuk/kadını koruyamadı.

 

 

Yazıklar olsun hepinize, en tepedekinden, ailesine, kaymakamından, muhtarına, komşularından annesine, babasına, belediye başkanına, emniyetine. Yazıklar olsun size insanlığın yüz karaları.Hayatını koruyamadınız, cesedine bile sahip çıkamadınız, orası kesindir ki katillerini, tecavüzcülerini de ödüllendireceksiniz.

 

 

İsimlerini saklayacaksınız ki, adları lekelenmesin. Tıpkı 13 yaşındaki NÇ de olduğu gibi yine mağduru suçlu, katil ve sapıkları mağdur göstereceksiniz.

 

 

Bunlar daha uzun zaman değişmeyecek, çünkü kafalar değişmiyor. Devletin başındaki ile Hatice’nin ailesi aynı paralelde yaşıyor ve düşünüyor. Onlar namusu temizlemek deyince 15 yaşındaki çocuğu öldürüyorlar, onlar öldürüyor, devlet katillerini koruyor. Onlar tecavüz ediyor devlet sapıkları koruyor.

 

 

Hatice’nin çocuk bedenine el uzatanlar insan, ama Hatice insan bile sayılmıyor.

Bas bas bağırıp hak, kardeşlik, demokrasi, barış, eşitlik diyen bir takım parti, stk, kurum ve kuruluşlarsa bütün bunlar için üç maymun oluyor.

 

 

Yazıklar olsun sizin insanlığınıza.

 

http://www.gaziantephaberler.com/sibel-onbasioglu&bakanliklar-ve-devlet-kimleri-korur-yazisi-6185.html

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.