Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

simin-simin'ın/nin Blogu

  • başlık
    12
  • yorum
    55
  • görüntü
    103.239

Bağnu...


simin

3.846 görüntü

2016/20 ocak akşam 21:00 Son konuşmamız sen bu dünyadan gitmeden 5 gün önceymiş... bilemezdim öleceğini... bilseydim hiç kızarmıydım sana...hiç sesimi yükseltirmiydim ? Asla.
Kızdım sana çünkü;sen kendini çok fazla üzüyordun sen kendini asıl kahredecek olan kişiden fazla kahroluyordun.evet o senin kardeşindi daha 26 yaşında biri 6 yaşında biri 3 aylık bebeğiyle eşini kaybetmeye dayanamazdı.ama dayandı senden çok daha fazla. Kardeşin o trafik kazası neden oldu, nereden geliyordu eşi yanında kim vardı gerçeği öğrendiği zaman canının acısı nefrete dönüştüğü için çok dirayetli durdu ağlamadı.çünkü aldatılan kadının canı başka yanar. O kucağında bebeğiyle diğer kızına ileride neyi nasıl anlatacağını düşünüyordu.Onu aldattığı için normalde de ölmesini dilerdi emin ol! Son konuşmamız 1 saat 30 dakika konuşmuşuz yettimi yetmedi tabi ki. Hem ağladık hem de çok güldük ama sen "ağlerken güldürdün yine beni p.ç" dedin ya bana ☺ ben bu kelimeyi artık çok seviyorum.Hele sen 1.85 boyuna orantılı 41 numara ayaklarına ayakkabı bulamadığında o küçük yerde ben sana burdan alıp yollarken en hoşuma giden şey yine sana p.çlik yapmaktı.Kankaa bi ayakkabı buldum atıyım resmini dediğimde heyecanla beklediğin resimlerin 46 numara erkek sivri burun ayakkabı olduğunu gördüğünde de "sen insanmısın şindi ayvaan p.ç" dediğinde mağaza içinde tepinerek gülmeyi çok özledim.bana p.ç demeni özledim. bilseydim istediğin o mor ojeyi sana hemen ertesi gün kargolardım. sen ölünce mezarına getirdim koydum ama ne fayda. bende olan herşey sana çok güzel gelirdi bazen sanada aynısından alırdım bazen tipik boğa'lığımla inat edip bencilce sana vermezdim eşyalarımı.şimdi mi? aklından geçeni önüne sererdim olsan!
biz insancıklar kaybedince anlıyormuşuz ya değerini kaybettiklerimizin ben bunu sende çok ağır tecrübe ettim kanka.

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

kankam panpam benim sen üzüldün üzüldün üzüldün herşeye ederinden çok üzüldün. ondan organların iflas etti senin... bakmadın kendine bakmadın. keşke deliye vursaydın benim gibi... keşke benim gibi kötü anılarını silebilseydin sende... ben sana ilk "kanka %60 kanserli hücre buldular bağırsağımda" dediğimde benden çok ağladın. Ben o zaman bile hazırladım kendimi ölüme yada yaşamaya... gerekeni yapacaktım savaşacaktım savaştım.

Ben kendimi beklerken sen gittin be kanka. Herkesin acı eşiği farklıdır biliyorum. Ben buda geçecek dedim dedi geçti kankaa şimdilik iyiyim. Yanına ne zaman nasıl gelirim bilmiyorun. Ama sana vermediğim herşey için çoook özür dilerim... sen hep derdin ya kadersizim ben nüfustaki memur bile adımı Banu diyemeyip uzatan babamın lafıyla Bağnu yazmış valla kadersizim doğuştan diyordun. Kadersizmişsin kanka...

O kadar kötü insan nefes alırken şu dünyada ölmek ... bilseydim.. ahh bilseydim... Bugün sadece önce ben! diyorum. Ben iyi bakayım ki kendime bana birşey olmasın kimseyi üzmeyeyim böyle... sende keşke beni dinleyip kendine çok iyi baksaydın... ahhh kankam ah... ışıklar içinde uyu... görüştüğümüzde ortalık zaten pırıl pırıl olacak söz !

Seni çok özledim, doğum günün kutlu olsun... benim doğum günüm 25 nisan artık kutlamaya utanıyorum etrafımda kutlayanlardan utanıyorum..

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.