Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Herşey hazır; hayallerim ve gerçekler


Admin

2.752 görüntü

Hani o uzun süre hayalini kurduğunuz veya her an size onu hatırlatan anların peşine takıldığınız 'O' vardır ya işte o gerçekleşmeye başladı.

9 Aya sığan bu öyküyü kendi bütçem ve içimdeki o kendime sakladığım yönüm ile 21 güne sığıdırmaya çalışacağımı söylediğim arkadaşlarım, benim hayalime ortak olmak için kabul ettikleri bu maceraya, hala nasıl olacağını bilmedikleri ve benim hayallerimde çizdiğim resimlerden gördükleri manzaralara kapılarak, benim peşimden gelmeyi kabul ettikleri bir şey bu.

Üstünde yaşayacağımız o cansız atlarıda buldum, Norton 500 (Norton Motorcycle Company tarafından yapılmıştır), inanmayacaksınız ama belkide en zor şey buydu onları bulmak ve maceraya katmak. Göreceğiz bu eski cansız atların ne kadar dayanacağını ve bizi ne kadar taşıyacağını!...

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a6/Norton_192X.jpg/662px-Norton_192X.jpg

Sonrası mı? Şimdilik bu kadar daha sonra belki devam ederiz..

 


https://tr.wikipedia.org/wiki/Motosiklet_Günlüğü

9 Yorum


Önerilen Yorumlar

Eğer filmle aynı rotaysa sanırım Şiliye girince bir karakola uğramışlar ve suç oranının yüksek olduğunu düşünüp polislere sormuşlardı. Polisler önce çekinmiş ama hemen hiç suç işlenmediği ortaya çıkmıştı. Kasabayı hatırlamıyorum ama o karakoldan sonra tüm doğa değişmişti. Umarım gezi sonrası oraları bir de sizin ağzınızdan dinleriz. Bir de Şiliye göl üzerinden geçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Motoru tekneye bindirmek sorun oluyormuş :)

 

Sevgiler...

Yoruma sekme

Filmi izlemedim gerci, ama muzik çok hoşuma gitti :) sanki uzaklardan her bir notası ile birşeyler anlatmaya calışıyor "arayış" "huzur" "macera"

Yoruma sekme

Haber verirsiniz değil mi?Gideceğiniz zaman yani,adettir uzaktanda olsa arkanızdan su dökeriz...

 

Sizin adınıza çok sevindim Adminim :) Ben bütün Dünya'yı böyle gezmek isterdim.Bazen bunu yapamadan öleceğimi düşündüğümde içim burkuluyor inanın.Sanki yarım yaşamış olucam.Keşke herkes hayallerini gerçekleştirebilse öle değil mi?herkes tastamam istediği gibi tamamlasa yaşamını :original:

 

Ama ben müzik duyamıyorum,bende video çalışmıyor :unsure:

Yoruma sekme
  • Admin

Malesef son bulaşıcı hastalık yüzünden geziyi bu yıl yapamıyoruz. Tam da bizim gideceğimiz zamanlara denk geldi.

Ne şans be diyesimiz geliyor ha...

 

Neyse bir sonraki yıla kaldı artık <_<:wacko::unsure:

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.